Felszaladt pár kiló? Nem vagy elégedett magaddal? Ezek a tippek tuti segítenek!

Rovat

Megosztás

Sokan mondogatják, hogy év végén, az ünnepek alkalmával felszaladt pár felesleges kiló. No, de valljuk be, nem az a néhány bejgli és nem is az a jó kis töltött káposzta okozza a gondot, amit karácsony és szilveszter közt fogyasztunk, hanem azok az ételek, amiket szilveszter és karácsony közt.

Ha már új év és fogadalmak, sokan azt a célt tűzik ki maguk elé, hogy a következő évben fogyni fognak.

 

Ha te sem vagy elégedett az alakoddal, adunk néhány egyszerű tippet, amit könnyedén beépíthetsz a mindennapjaidba és szinte észrevétlenül megszabadulsz majd a fránya kilóktól.

Fuss Forest, fuss!

 

Sokan még mindig beveszik a fogyitabletták és egyéb súlycsökkentő furcsaságok marketingdumáját, amik gyakorlatilag azt mondják, hogy a kanapén tespedve is szupermodell alakod lesz, ha beveszed ezt a két bogyót minden nap. A fájdalmas igazság viszont az, hogy szedheted te ezeket a méregdrága cuccokat, ha nem emeled fel a feneked, soha az életben nem lesz olyan alakod, amilyenre vágysz. Kelj hát fel a fotelból és irány a futópálya, a konditerem vagy egy jógastúdió!

Ne egyél meg mindent, amit találsz!

 

Bár tény, hogy ha lefekvés előtt megeszel egy fél disznót, az nem lendíti előre a fogyásod, de az is biztos, hogy az éhezéssel sem lesz belőled fitneszmodell. A hangsúly ugyanis sokkal inkább az ételek minőségén, mintsem mennyiségén van. Fogyassz sok zöldséget és gyümölcsöt, vásárolj teljes kiőrlésű pékárut, kerüld a finomított cukrot és igyekezz minél kevesebb húst enni. Azért egy szelet csoki mindig befigyel, de válogass a magas kakaótartalmú étcsokik közül.

Stop, éjszakai nasi!

 

Még ma is sokfelé hallani, hogy este hat után ne egyen az ember. De hát könyörgök, ha te este hat előtt még sulizol meg különórán vagy és van még egy edzésed is, akkor nincsen az a földi ember, aki megállítana téged, hogy hazaérve fel ne tépd a hűtőajtót és be ne falj valamit…gyakorlatilag bármit. Sokkal inkább javasoljuk, hogy lefekvés előtt kb. két órával már ne egyél. Ez nem csak a külsődnek, de az álmaidnak is jót fog tenni.

És azt tudtad, hogy minden fejben dől el?

 

Mindenek közt pedig a legfontosabb az, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Hidd el, senkit nem érdekel az a kis úszógumi, ha egy vidám, kommunikatív, intelligens ember hordja. Sőt, néhány előnyös ruhadarabbal még el is rejtheted adott esetben a kritikus pontokat. Nagyon fontos, hogy sose másért, csak magadért akard a változást és sokkal inkább az egészséged és a jó közérzeted miatt akarj változni, mintsem az Instagram-modellek miatt. Tudd, hogy sikert csakis hosszútávon, életmódváltással érhetsz el.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta