Heti horoszkóp 2015 február 9-től 2015 február 15-ig

Rovat

Megosztás

Eljött a várva-várt Szerelemparty hete! Valentin-nap, szívecskék, konfettik, fiúk-lányok! Na jó, a buli-hulin Mary PopKids, Szabyest és a Children of Distance szolgáltatja a lábalávalót, emellett lesz divatbemutató, fotófal, 24 órás esküvő, szerelmi teszt, pszichológiai tanácsadás. Helyszín a Király utcai Gödör Klub, az időpont természetesen február 14-e, kapunyitás: 18:00. Részletek itt, most pedig jöjjön a hét horoszkópja!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Szegénykénk. A héten szenvedsz, figyelmetlen vagy, tologatod a dolgaidat, de hova? Az idő kifolyik a kezeid közül, Te meg csak állsz ott kukán. Reméljük, hogy a szombati partyra összeszeded magad, várunk sok szeretettel!

Szerelem

A magánéleted ezzel szemben szárnyal. A családoddal sok időt töltesz, a kis párodnak egy szava sem lehet a héten. Cukifej vagy!

HALAK február 20-tól március 20-ig

Jellemző Rád, hogy betartod a szabályokat, nem veszed rossz néven, ha feladatokat kapsz, mellé részletes utasításokkal. No, ez a hét a kivétel erejével erősíti a szabályt: majd’ megpukkadsz, mikor valaki dirigál neked! Ettől persze nem leszel muffin-királylány, se királyfi, inkább kicsit ellenszenvesebb vagy a szokásosnál, szorri.

Szerelem

Van valakid? A héten mélyülhet az iránta érzett ragaszkodásod. Ha az elmúlt időszakban picit rossz irányba haladt a kapcsolatotok, most tehettek ellene. Változtassátok meg azt az irányt! Gyertek el szombaton a Gödör Klubba, szerelempartyzni 😉

KOS március 21-től április 20-ig

Pakolhatnak a nyakadba akármilyen feladatot, a héten kirázod a kisujjadból a megoldásokat. Arra figyelj, hogy mivel ilyen jó a teherbírásod, más feladatát is próbálják a nyakadba varrni. Azt azért ne vállald be.

Szerelem

A kapcsolataidban, legyen az szerelmi, vagy családi kapcsolat, apróbb feszültségekkel számolhatsz. Az a baj, hogy nem vagy annyira figyelmes most éppen, emellett pedig meg vagy győződve a saját igazad megingathatatlanságáról. Hm.

BIKA április 21-től május 20-ig

Legyen a hét annak a hete, hogy megpróbálod kitalálni mások gondolatait! Na? Persze, nem kell teljesen ráfeszülnöd erre, csak figyelj oda a körülötted lévőkre. Ezt kiegészítve legyél kedves is. Olyan jó hetet varázsolhatsz magadnak, hogy csak na!

Szerelem

A bolygók szerint a héten nagy szükséged lehet a barátaidra. Nem feltétlenül a Nagy Ő megtalálásának ideje ez, de a barátaiddal együtt gyere el a szombati bulinkba, és ki tudja!

IKREK május 21-től június 21-ig

Sokasodnak a feladatok, de a héten kemény vagy, és bírod a tempót. Sőt, kifejezetten leleményes vagy az időd beosztásában, olyan dolgokra is szorítasz perceket, amikre máskor soha nem jut. Brávó!

Szerelem

Arra vágysz, hogy simogassanak, szeretgessenek, babusgassanak, figyeljenek Rád. Ha van erre embered, kérd meg szépen 🙂 Ha nincs, emiatt egyre szomorúbb lehetsz. Várunk szombaton!

RÁK június 22-től július 22-ig

Egy kis morgóbéla vagy a héten! Sokan fordulnak hozzád segítségért, de a segélykiáltásokra úgy reagálsz, hogy ha kutya lennél, sokan kéz nélkül távoznának a közeledből. Mi lehet ennek az oka?

Szerelem

Pedig azoktól, akiket szeretsz, minden bizonnyal sok szeretet kapsz. Ha kisszerelem létezik, tőle, ha nem, a családtól. Viszonozd, ezek a szép pillanatok elröppenősek ám!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Általában Te vagy a közösségek szíve-lelke, Tőled függ a hangulat, keresik a társaságod, mert jó vicceid is vannak, hehe. Ezen a héten nem. Most maga vagy a bezárkózottság. Persze, mindenkinek kell egy kis áramszünet…

Szerelem

Mindenképpen tisztázd, hogy mik azok a dolgok, amik zavarnak, amik ellentéteket szülnek közötted és aközött, aki szeret téged. Ne hagyd elmérgesedni a helyzetet. A megbeszélés békét szül, a béke harmóniát, a harmónia pedig…tudjátok ti 😉

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Vannak dolgok, amiket régóta nem mondtál ki, bár nyomják a kis szívedet. Na figyi: ezeket nem egyszerre kell a környezetedre zúdítani, mert a lényeg eltörpül, és mindenki csak az ordibálásodat fogja felfogni, ahelyett, hogy megoldást találnátok.

Szerelem

Kis indiánfőnök vagy a héten! Ezzel csak az a baj, hogy aki az utasításidat hallgatja, rendelkezik egy pohárral, aminek nem végtelen a befogadóképessége, és egyszer csak tele lesz. Meg túlcsordul. Úgyhogy hátrább az agarakkal, kisbarátunk 🙂

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Mindig nagyon kreatív vagy, ugye, ezért sokszor lehagyod a többieket bizonyos munkakörökben, és elkezdesz szárnyalni. Általában nincs is ezzel nagy probléma, de most egyedül hagynak minden feladattal, és az lehet, hogy picit több lesz a kelleténél.

Szerelem

Olyat tanácsolunk, amilyet még sose: picit színészkedj! Ne mutasd ki, hogy fáradt vagy, ne mutasd ki, hogy inkább csak ülnél, és merednél magad elé: hallgasd meg életed párjának mondandóját. Érzékeny a kis lelke. Légyszi.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Lelkes vagy, és ez tök jó. Aminek nekiállsz, azt boldogan végigcsinálod, a munkafolyamatba olyan momentumokat csempészve, amitől élvezetes lesz az amúgy unalmas teendő. Ettől sok sikerélményed lesz, úgyhogy a heted maximálisan sikeresnek tekinthető!

Szerelem

A sok munka mellett viszont nem jut elég idő a kedvesedre, aki ettől szomorú lesz. Amikor ezt megosztaná veled, Te kikelsz magadból, a vége pedig az lesz, hogy repülnek a tányérok. Upsz.

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Nagyon fontos számodra, majdhogynem háklis vagy abban a tekintetben, hogy ahol dolgozol, tanulsz, olyan hely legyen, ami szép, igényes, rendezett. Tegyél hát érte, szépítgesd, alakítgasd, hogy minőségi munkát végezhess ott!

Szerelem

A héten a szokásosnál is őszintébb hangulatban vagy, ez feltüzel, minden problémát rögvest akarsz megoldani. Ettől több lesz a vita, a konfliktus, de hosszútávon virágzásnak indul a kiszáradt ágaktól megszabadított növényke.

BAK december 23-tól január 20-ig

Passzolgatsz a héten. Mit? Feladatokat. Ami nem tetszik, nehezebb vagy unalmas, továbbadod valakinek. Még jó, hogy ilyen jó arcokkal vagy körülvéve, de ne élj vissza ezzel!

Szerelem

Csend, nyugi, béke, béka. Ilyesmikre vágysz, de nem tuti, hogy meg is kapod. Szerelmed? Van? Ha nincs, gyere szombaton a Gödörbe! Ha van, gyertek szombaton a Gödörbe! 😀

Puszi mindenkinek, találka szombaton! 😉

kép: pixabay.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta