Középsuli Barbi öt kedvenc színházi darabja

Rovat

Megosztás

Arra kértük sorozatunk Barbiját, hogy szedje sorba öt kedvenc színházi darabját. A listából kiderül, hogy szereplőnk oda és vissza van a musicalektől.

Barbi színházi jegyei
Barbi színházi jegyei

 

5. Fodrásznő

Fotó: Haon.hu
Fotó: Haon.hu

 

“Amikor csak beülsz egy prózai darabra és 3 meztelen férfi van a színpadon…persze semmi olyan nem látszott, de ezzel megdöbbentett, és a szívembe zárta magát ez a fergeteges vicces és érdekes darab a Nemzeti Színházban. Szűcs Nelli, Trill Zsolt és a többiek nagyot alakítottak, volt, hogy a könnyem is folyt a nevetéstől, pedig jobban szeretem a zenés darabokat.”

 

4.  Fekete ég / A fehér felhő

Fotó: 7ora7.hu
Fotó: 7ora7.hu

 

“Kétszer néztem meg ezt a darabot a Nemzeti Színházban. Elképesztő! Ahogyan a háborút mutatják a kormány és a katonák szempontjából is, ahogyan Fedák Sári mesél nekünk. Látjuk az asszonyokat sírni , a férfiakat küzdeni, remekül mutatja az akkori dolgokat, magam is megkönnyeztem pár jelenetet. Mindez baka nótákkal fűszerezve! Amikor pedig a gyerekek felmennek édesapjukhoz a felhőbe, egyszerűen könnyeket csalt a szemembe.”

 

3. Elfújta a szél

Fotó: Revizoronline.hu
Fotó: Revizoronline.hu

 

“Ebben ugyan nem szerepel Dolhai Attila (Barbi kedvenc színésze – a szerk.), de ezt is láttam élőben. Elképesztő a látványvilág komolyan! A suliban tanultunk a Szállj úgy, ahogy a szél című dalra egy koreográfiát, már mindenkinek a hócipője tele volt a számmal de én most is azt hallgatom. Nagyon jól visszaadja a filmet, a látványvilág pedig szintén elképesztő és a dalokat is nagyon szeretem benne. Az volt a legelképesztőbb számomra, amikor valódi lóval léptek fel a színpadra. És imádom, ahogyan Janza Kata a Kéjnőt énekli!”

 

2. Elisabeth

2586
Fotó: Kulturaonline.hu

 

“Egész pici korom óta rajongok Sissiért és ez a darab az Ő életét dolgozza fel. Nagyon tetszik benne, ahogy a Sissit ért tragédiákat bemutatja, és ahogy a közte és a Halál közötti szerelem átfonja a történetet, melyet maga Elisabeth gyilkosa mesél el. A zenék pedig egyszerűen mélyrehatóak és gyönyörűek!”

1. Rómeó és Júlia

Fotó: Blikk
Fotó: Blikk

 

“Ezt hetedikes koromban láttam élőben, persze addigra már kívülről fújtam a dalokat mert interneten folyton megnéztem. A sulival mentünk csoportosan. Először megörültem,  mikor láttam a szereposztásban, hogy Dolhai Attila játssza Rómeó szerepét, utána viszont megváltoztatták a szereposztást. Akkor nagyon elszomorodtam, sebaj, gondoltam, így is jó lesz. Aznap viszont közölték velem a többiek , hogy mégis A legkedvesebb színészem játszik aznap este! Hátul ültünk de így is csodálva néztem a játékát, és hálás voltam a sorsnak, hogy megadta nekem ezt a lehetőséget.”

 

Barbi jegye a Rómeó és Júlia egyik, négy évvel ezelőtti előadására
Barbi jegye a Rómeó és Júlia egyik, négy évvel ezelőtti előadására

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta