Heti horoszkóp: november 30 – december 6.

Rovat

Megosztás

És eljött az év legszebb időszaka, az Advent! Hidegek, sötét reggelek és délutánok, de a szívünk lassan a karácsonyi készülődéssel lesz tele. Bolygó barátaink a héten segítenek nekünk abban, hogy haladjunk előre, az általunk választott úton. Jöjjön a heti horoszkóp!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Amiből sok lesz: jó ötletek, szuper lehetőségek. Haladsz előre, minden szuperül alakul, észre sem veszed, és már vége is lesz a hétnek. Mivel ennyire sok jó dolog történik veled, persze megérdemelten, hiszen sokat dolgozol érte, lesznek páran, akik majd irigykednek. Ne foglalkozz velük!

HALAK február 20-tól március 20-ig

Hogy kik a barátaid? Vénusz és Jupiter, akik olyannyira fújnak téged hátulról, hogy szinte átrepülsz a problémákon, megoldandó feladatokon. Ne foglalkozz az akadályokkal, mászd meg a falakat! Igazából akkor is jó dolgok jönnek, ha csak sodortatod magad az árral, de ha teszel is érte, háromszor annyi remek dolog fog történni!

KOS március 21-től április 20-ig

Hétfőtől péntekig búgócsigát játszol. Meg sem állsz, mész jobbra-balra, aludni is csak éppen hogy van időd. Amire oda kéne figyelned, hogy jó az, ha te pörögsz, de másokat ne akadályozz a saját dolgukban. Mert forgószél vagy, és mindent el tudsz söpörni magad mellől, ha úgy alakul. De a hegyeket, amik eléd kerülnek, simán arrébb  tudod fújni.

BIKA április 21-től május 20-ig

Ami történik veled: új kapuk nyílnak előtted, és csak döntened kell, hogy melyiken menj be? Arra próbálj figyelni, hogy ne legyél félénk, és a komfortzónádra ne úgy tekints, mint egy elhagyhatatlan, kényelmes zugra: mert tudod, azon kívül van az élet!Merj bevállalni új dolgokat, merj megvalósítani új célokat!

IKREK május 21-től június 21-ig

Sok a dolog, sok a feladat, méghozzá nehéz, megterhelő feladatok ezek. Te valamiért viszont úgy állsz hozzá, mintha ez valami vicc lenne, vagy puzzle: boldogan állsz neki, boldogan teszed a dolgod, élvezed, hogy van mit tenni. Nem döntesz rosszul, ha inkább írsz magadnak egy heti tervet, hogy az idő ne folyjon ki a kezeid közül!

RÁK június 22-től július 22-ig

És eljött a várva várt december! Amit nem élvezhetsz úgy, mint tervezted. Legalábbis még nem: hiába lazáznád el egy picit a dolgokat, hiába tologatnál máskorra teendőket, rájössz, hogy nem teheted. Ha halasztgatod a dolgaid, csak a fejedre nőnek, és nem teszel eleget az elvárásoknak sem. A hét vége felé ráadásul döntened kell valamiben, amiben nem biztos, hogy akartál. Ez van!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Tartalékok: picit elfogytak az elmúlt hetekben, hopika. Találkozol is akadályokkal és problémákkal, amikhez kéne plusz enerdzsi, de végül magadat is meglepve, simán megoldasz mindent, amit kell. A hét végére aztán visszajön oroszlános jókedved és határozottságod, hiába akarnak kibillenteni, nem sikerül.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

A hét elején mintha picit ingerültebb, türelmetlenebb lennél, mint máskor. Miért? Mert több a dolgod, mint amire számítottál, és felborul az időbeosztásod. Nemet mondani még mindig nem tudsz, emiatt a tartalékok elszivárognak, hiszen erődön felül teljesítesz, önmagad igényeit figyelmen kívül hagyva. A jövő évre vonatkozóan elkezdenek megszületni az ötletek a fejedben.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Ha mostanában készülsz valami nagyobb vizsgára, iskolai megmérettetésre, hát nyugodj meg: tudd, hogy az égi barátaid melletted állnak. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem kell tanulnod, csak annyit, hogy a szerencse a te oldaladra szegődik! Okosodni jó, neked meg most pláne: minden, amit megtanulsz, ötször annyit fog érni, mint máskor!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Olyan változások szelei fújják meg a hajad a héten, amik nem egy hétre, de talán egy évre is előre mutathatnak. Ha, ismételten, HA nem félsz az ismeretlentől, és mersz egy kicsit bátor lenni. Szerencsére Vénusz és Jupiter barátod varázsol egy kis plusz enerdzsit a zsebedbe, és onnan bármikor feltöltheted az elemeket. Jó dolgok jönnek, jó dolgok!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

A héten engedd meg magadnak, hogy a könnyebb, lazább feladatokra koncentrálhass! Legalábbis a hét elején, mert szerdáig el leszel varázsolva, mint egy kis bolondos manó. Csütörtöktől visszatér beléd a tűz, és igazi Nyilasként az egész világ gondját a válladra veszed, megoldod, majd leteszed. Pénteken inkább a pénzügyi dolgokat vedd előre, a hétvégét pedig élvezd ki!

BAK december 23-tól január 20-ig

A hét első felében csak kapkodod a fejed, mert azok a dolgok, amikre azt hitted, simán haladnak a cél felé vezető úton, most megtorpannak valami akadályban. Ennek oka, hogy megállj egy pillanatra, mérd fel a helyzetet, tisztázd a saját szereped a saját életedben! Jó irányba haladsz? Tuti ezt akarod? Ha nem, ne félj változtatni egy picit.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta