Játssz velünk: Milyen műsorokkal kedveskedik neked a Fővárosi Nagycirkusz?

Rovat

Megosztás

Te szeretsz cirkuszba járni? Voltál már a Fővárosi Nagycirkuszban? Ha még nem, akkor itt a lehetőség! Játssz velünk, és nyerj jegyet a december 17-én 19 órakor kezdődő előadásra! De előtte még megismerkedhetsz a cirkusz előadásainak típusaival, ugyanis ezek közül szemezgetünk.

Denny Montico

Fotó: Fnc.hu
Fotó: Fnc.hu

 

Oroszlánszám (Olaszország)

A cirkuszt látogató „nagymacskák szerelmeseinek” nem mindennapi izgalomban és meglepetésben lesz részük Denny Montico jóvoltából, aki oroszlánjaival kápráztatja el a közönséget. Az olasz mester, mint macskarajongó a házi kedvenceivel, úgy él együtt oroszlánjaival. A ragadozók hol a porond valamelyik oldalára ugrálva, hol két lábra állva mutatják meg, hogy miért is nevezik őket a állatok királyának; máskor tetszhalottként nyúlnak el a földön, vagy épp élvezik a mesterükkel való – nem ritkán testi – játékot. A hatalmas nagymacskák és idomárjuk Olaszországból érkeztek, hogy összeszokott csapatként lélegzetelállító produkcióval emeljék az előadás fényét. Műsoruk a finom eleganciát, a tökéletes koncentráltságot és a felszabadult játékosságot tükrözteti egymásba, ami az olasz idomár művészi alázatát és odafigyelését dicséri. Az oroszlánok számára nem létezik lehetetlen kérés, egy mosoly, egy jutalomfalat vagy taps reményében gazdájuk minden kívánságát teljesítik. Harmónia a műsorszámban, ember és vadállat együttmunkálkodásának tökéletes harmóniája.

X-Treme Brothers

Fotó: Fnc.hu
Fotó: Fnc.hu

 

Handstand (Románia)

Keleti szomszédunkból, Romániából érkezik a Fővárosi Nagycirkuszba az X-Treme Brothers, a portugáliai Louléban megrendezett I. Nemzetközi Cirkuszi Artistafesztivál (I. Festival International Artistas de Circo) bronzérmese. A csapat kivételes egyensúlyérzékkel és összehangolt mozgással bizonyítja, ez a trió vitathatatlanul a műfaj egyik legjobbja. A kis társulat tíz éve dolgozik együtt, karrierjüket nemzetközi sikerek fémjelzik, idén felléptek már egyebek között Svájcban és Franciaországban is. Az olykor a gravitáció törvényét meghazudtoló mozdulatokat különleges hang- és látványvilággal teszik még felejthetetlenebbé.

Kimberly Lester

KIMBERLY2
Fotó: Fnc.hu

 

Lábzsonglőr (Portugália)

A keleti varázs és a páratlan ügyesség találkozik a rendkívül tehetséges lábzsonglőr, Kimberly Lester produkciójában. Miss Lester családi gyökereit tekintve portugál, a művészet iránti érdeklődését pedig az anyatejjel együtt szívta magába – ugyanis cirkuszi családból származik. Előadásával már bejárta a világot, és számos díj boldog tulajdonosa. A hasonló vállalkozások közül is kiemelkedő bemutatóját az elegancia és az elbűvölő nőiesség jellemzi, amelyet fátyoltánc és hastáncos elemek tesznek még elragadóbbá. Nem számít, hogy légies tárgyakkal vagy elguruló labdákkal dolgozik, előadása hibátlan, tudása pedig minden elismerést megérdemel. A cirkuszművészet igazi gyöngyszemét láthatja az, aki jegyet vált a hölgy produkciójára. Nem fogja megbánni! Kimberly varázslatos performance-a megerősíti hitünket abban, hogy minden lehetséges és elérhető távolságba kerül, ha eléggé kitartóak és határozottak vagyunk abban, amit életcélunknak tűztünk ki.

Szeretnél Esztivel, Paulával Barbival és Zsombival cirkuszozni deceber 17-én 19 órától?! Itt az alkalom! Válaszold meg Facebook kommentben az alábbi kérdést!

Hol rendezték meg a I. Nemzetközi Cirkuszi

Artistafesztivált?

IMG_3916

Borítókép: Fewfice.com

Forrás: Fnc.hu

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta