A Középsuli szereplői beavatták magukat

Rovat

Megosztás

Középsuli című sorozatunk szereplői tegnap este tekintették meg A Beavatott – A hűséges című filmet premier előtti vetítésen. Nemcsak ők, de a múlt heti nyereményjátékaink nyertesei is ott voltak a moziban, és megtekintették a holnaptól, március 10-től megjelenő új Beavatott-filmet.

Szereplőink pedig elmesélték a mozizós élményeiket.

Barbi egyik nyertesünkkel, Ricsivel
Barbi egyik nyertesünkkel, Ricsivel

 

Barbi pedig magán is meglepődött, milyen pontos volt.

“Bendével és a vendégével érkeztünk a moziba, és nagyon meglepődtünk, hogy időben odaértünk, mert mind a ketten nagyon késős fajták vagyunk. Persze dolgozunk az ügyön.”

 

(Egyelőre semmi eredmény. – a szerk.)

IMG_2380

“A film tetszett, bár szerintem a körülöttünk ülők már a falat kaparták, mert a nagy részét végignevettük, mert folyamatosan – természetesen halkan – kommentáltuk az eseményeket a lehető legpoénosabb módon és különböző ismerősökkel azonosítottuk a szereplőket, és nehezen tudtuk megállni, hogy ne nevessünk. Mögöttünk ült Dominik, és, amikor ő is becsatlakozott a poénkodásba, akkor elszabadult a csendes pokol.
Szecsoék előttünk ültek, és gondolom, hallottak belőle néhány elszólást, mert láttam Szecson, hogy néha ő is mosolyog , bár lehet csak azon, hogy próbáljuk visszatartani a nevetést, vagy legalábbis halkra venni magunkat”

– vallja be rosszalkodásaikat Barbi.

IMG_2323

“Sokaktól hallottam negatívat a filmsorozat előző részeiről, ennek ellenére én jól éreztem magam. Személyes véleményem szerint a film abszolút megfelel a tizenévesek számára, nekem nagyon bejött a sztorija. Voltak benne nagyon jó, meg persze kicsit unalmas részek is, mint mindig, de úgy vagyok vele, hogy minden kis apró részlete nem tetszhet mindenkinek. Olyat nehéz alkotni, szinte lehetetlen, ami mindenkinek tetszik. Bendéékkel rengeteget nevettünk, mert a film szereplői tisztára olyanok voltak, mint néhány ismerősünk”

– meséli a a srácot megformáló Sefcsik Dominik.

IMG_2284

“A film egyszerűen fantasztikus volt, nagyon jól éreztem magam a középsuli stábjának nagy részével együtt. Barbi mellett ültem a moziban, akivel rengeteget röhögtünk az amúgy egyáltalán nem vicces jeleneteken is. Nagy élmény volt, és ajánlom mindenkinek hogy nézze meg”

– ez pedig már a sorozat sztorija szerint macsóját játszó Garai Bende véleményezése.

Az eddig spanyol cserediákot alakító Paola Torres is ott volt velünk a filmvetítésen:

IMG_8355

“Nekem tetszett a film, én a húgommal, Dominikkal és barátnőmmel, Emmával érkeztem, sajnos kicsit későn, de szerencsére a filmről nem maradtunk le.”

– meséli a Barbihoz hasonlóan késős lány.

szecso

“Elképesztően jól éreztem magam, és csodálkoztunk is nagyon a velem tartó ismerősömmel, hogy mi eddig egyetlen percet nem láttunk az előbbi részekből, sőt, konkrétan még egy rövid leírást se néztünk, és még az előzetest se láttuk a mozilátogatás előtt egyik filmnél sem, és mégis teljes mértékig be tudtunk kapcsolódni a sztoriba. Persze, az előzményeket illetően néhány kérdés azért maradt bennünk, de így is nagy élmény volt, és már biztosan elhatároztuk vele, hogy a napokban megnézzük az előző részeket is”

– a külön YouTube csatornával is rendelkező, videósként is tevékenykedő Szecsonak tehát igazán tetszett a film sztorija.

Reméljük, sikerül megválaszolnia az előző két résznek a fennmaradó kérdéseket.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta