Itt az őszi szünet!

Rovat

Megosztás

Vége az első hullámnak, javában tombol az első félév, az ősz derekán járunk, végre eljött az őszi szünet is. Vajon mivel vezetik le a tanulás  fáradalmait  a diákok?

Valljuk be, az őszi szünet a legtöbb gyereknek életmentő. Még alig kezdődött el a nyár, máris vége lett, újra be kellett ülni az iskolapadba. Az őszi hónapok leginkább azzal telnek, hogy próbálnak megbarátkozni a gondolattal: vége a nyári szünetnek, itt az iskola. Korán kelés, felelések, házi feladat, kapkodás, megfelelési kényszer, a szabadság elpárolgott.

Az őszi szünet amolyan vigaszként szolgál arra, hogy el kell viselni a sulit, de arra is jó, hogy feltöltse a lemerült energiakészleteket. Erre szükség is van, hiszen jön a náthás időszak, nagyon könnyű ágynak esni egy jó kis vírussal.

Egy hét pihenés a koncentráció képességnek is jót tesz. Új élményekkel, kipihenve megint jobban megy kicsit  a matek, elviselhetőbb a fizika.

The Bachelorette Australia fall autumn leaves georgia

Végre van lehetőség kicsit lazítani a gyeplőn, hiszen a szervezet alkalmazkodik a korai keléshez és sokszor hétvégén is ugyanabban az időben pattannak ki a szemek. Így nehéz kipihenné egy tanulással töltött hetet.

De most jöhet végre a Halloween, lustálkodás, játék és barátok. Lehet maratoni X-box csatákat vívni, anélkül, hogy anyu aludni küldene vagy csak úgy lustálkodni az ágyban és egyik sorozatrészt falni a másik után. Csavarogni a haverokkal, kirándulni a családdal, naplót írni vagy csak úgy lógni.

Őszi szünet!
Te mivel töltöd a szünetet?

Képek: bravelets blog, giphy

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta