A Children of Distance megmondja, mi a tökéletes ajándék

Rovat

Megosztás

A Középsuli.hu szombati Szerelempartyjának sztárfellépői között köszönthettük a Children of Distance zenekart is. A fiúk kifejtették, miként romantikáznak e jeles napon, és azt is elárulták, mivel lepheted meg kedvesed, hogy tuti ne lőj bakot az ajándékválasztással!

childrenuj

Hogyan ünneplitek a Valentin-napot?

Carp-E: Sajnos csak nagyon ritkán adódik lehetőségem rendesen megünnepelni a Valentin-napot. Nem is azért, mert ne lenne fontos, hanem mert általában az élet közbeszól. Idén és tavaly is fellépés miatt maradt el a romantika, nálunk ez a nap általában munkával telik.

Szerintetek mi a tökéletes ajándék? Létezik egyáltalán?

Horus: Persze! Children koncertjegy!

Azt tudjátok, hogy ma van lehetőségetek házasodni?

Horus: Nagyon durva, én úgy tudom, hogy holnap is! 😀 Mi hárman szép házasságot köthetnénk, hiszen már most is úgy élünk, mint egy nagy család. Lehet be is nevezünk erre a Középsuli.hu házasságra!

 Mit várhatunk tőletek ebben az évben?

Carp-E: Február 19-én debütál új klipünk, tessék megnézni! Az új albumon is dolgozunk, ezt szeptemberben szeretnénk majd a nagyérdemű elé tárni, de előtte még ugye van egy nyár, amit végigfesztiválozunk, koncertezünk és nagyon várunk.

 Melyik nyári koncertet várjátok a legjobban?

Carp-E: Én, személy szerint, a balatonboglári fellépést várom a legjobban, tavaly giganagy élmény volt tízezres tömeg előtt koncertezni, idén pedig még ezt is szeretnénk felülmúlni! Gyertek!

 

Fotó: Neon.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,875RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta