Ezt nézed:  / Pszicho, szex / A fogaid formája elárulja, milyen a személyiséged?

A fogaid formája elárulja, milyen a személyiséged?

Gondoltad volna, hogy metszőfogaid formája árulkodhatnak arról is, milyen ember vagy valójában? Csekkold le, rád igazak-e az állítások! 

A: Téglalap alakú fogak

Ha metszőfogaid szögletesek, téglalapra hasonítanak, akkor egy igazi erős, határozott személy vagy, akinek a szótárában nem létezik a nem szó. Addig küzdesz, amíg meg nem szerzed, amit akarsz, kitartásod irigylésre méltó mások számára. A problémák elől te nem menekülsz, hanem tárt karokkal várod őket, hogy megoldhasd mind. Nem szereted, ha bárki is beleszól döntéseidbe, te magad szereted eldönteni, mit fogsz tenni. Igazi kalandvágyó vagy, szükséged van állandó ingerekre, hogy jól érezd magad. Gyakran kapsz olyan feladatokat, melyek nagy felelősséggel járnak, hiszen bárki megbízik benned.

B: Kerek fogak

Ha neked is kerek a fogad, akkor egy igazi angyal vagy. Árad belőled a kedvesség, a szeretet, a segíteni akarás, igazi empatikus személy vagy, akire bárki bármikor számíthat. Gyakran az is előfordul, hogy mások gondjait, problémáit önzetlenül a sajátod elé helyezed. Segítségedért nem szoktál viszonzást várni. A legtöbbször mindenkiben a jót látod, nem feltételezed, hogy bárki is rossz szándékkal fordulna hozzád. Imádod a romantikus történeteket és filmeket, könnyen gördül le néha 1-2 könnycsepp az arcodon a meghatódottságtól. Sok pozitív tulajdonságod közül az egyik legnagyobb, hogy hozzá nem kell menni megbocsájtásért könyörögni, az elved, hogy mindenkinek jár a második esély.

C: Háromszög alakú fogak

Igazi művészlélek vagy ha a fogaid háromszög alakúak. Nem tántorít el a magány, sőt olyankor szárnyalsz igazán, amikor egyedül vagy. Akkor jönnek a legjobb és legkreatívabb ötleteid. Nemcsak egy, hanem több művészeti ágban is kimagasló tehetség vagy, a többiek csodálják munkád eredményeit. Mindig arra törekszel, hogy a napjaid színesek legyenek, és ez megy is, hiszen bármivel el tudod magad foglalni. Inkább vagy introvertált, mint extrovertált, ennek ellenére vannak barátaid, akikkel a kapcsolatod nagyon jó.

D: Négyzet alakú fogak

Vidám, barátságos emberként írnak le ismerőseid, barátaid, rokonaid, ha a metszőfogaid alakja szabályosak és inkább négyzetesek. Az életet inkább pozitívan látod, de realista vagy, vannak félelmeid és ki tudod szűrni a negatív személyeket és dolgokat. Nincsenek idegesítő rigojáid, melyeket környezeted nehezen viselne el. Fontosak számodra a kapcsolatok, főleg, hogy a családoddal jó viszonyt ápolj. Szeretsz otthon lenni, ott érzed magadat leginkább komfortosan. Szereted jól megcsinálni a dolgaidat, de nem vagy kifejezetten maximalista ember, nem az a legfontosabb számodra, hogy körülötted minden tökéletes legyen. Képes vagy beismerni hibáidat és tanulni azokból. Sokaknak vagy példaképe, szívesen fogadnak el tőled tanácsokat.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share