A Keresztanyu híres színésze, aki betört a TikTokra is, interjú Petri Viktorral

Rovat

Megosztás

Nézők millióinak lopta be magát Karlo a szívébe. A Keresztanyu sorozat egyik legszeretnivalóbb karaktere az általad alakított autószerelő srác. Azt kapta a sorozattól, amit várt? Most kiderül, interjú Petri Viktorral.

Mesélj kicsit Karloról. Milyen volt őt alakítani?

Nagyon belopta magát a szívembe a srác, ez egy elég hálás szerep volt, hiszen egy kicsit őrültebb és bolondosabb karaktert játszani mindig hálás lehet, abszolút tudtam benne ripacskodni.

Azt kaptad a sorozattól amit vártál, vagy nem volt akkora áttörés, mint amit képzeltél?

Nem hittem, hogy majd két kézzel kapkodnak utánam az emberek, nem is ez volt a célom. Ami abszolút pozitívuma a sorozatnak, hogy szuper embereket ismertem meg és nagyon jó kapcsolatokat sikerült kialakítanom, barátságok születtek.

Nagyon sok minden történt veled ez alatt a 2-3 év alatt. Hírtelen bekerültél egy népszerű sorozatba, ott hagytad a civil munkád, szerelem jött az életedbe, majd ment, illetve egy költözésen is túl vagy. Hogy élted meg ezeket az eseményeket?

Valóban nem volt könnyű az elmúlt pár év. A színházzal szakítanom kellett egy időre a koronavírus miatt, de nem volt civil munkám. Fél évig volt akkoriban egy leállás az életemben, de utána jött a sorozat és szerencsére minden ment a maga útján. Egy hatalmas szeretet csapat vett körül, imádtam a forgatás minden egyes percét!

Van bármiféle terved most, hogy vége lett a sorozatnak? Elkezdesz újra castingokra járni, vagy bízol benne, hogy megtalál majd egy jó lehetőség?

Egyenlőre nem járok castingokra, nem nagyon hiszek bennük. Bízom benne, hogy majd jönnek olyan lehetőségek, amikre számíthatok, de ez még a jövő titka. Vannak terveim, de nem szeretnék róla részletesebben beszélni.

Jelenleg mivel töltöd a napjaid?

Jelenleg pont a civil kisvállalkozásom fejlesztésével telnek a napjaim, nagyon sokat edzek is, elég sűrűek az órák. Egy 3-4 év kihagyás után ismét visszatértem a küzdősportok világába, ami persze azzal jár, hogy fáj minden ízületem, de ennek ellenére is imádom.

Gondolkoztál civil munkán is, vagy szeretnéd a színészi vonalat megtartani?

Szeretnék a színészi vonalon maradni, ellenben nagy álmom egy kisvállalkozás, amiben egy másik oldalamat is kipróbálhatom.

Színházban szerepelsz még, vagy ha nem, akkor tervben van a jövőben?

Jelenleg pont a civil kisvállalkozásom fejlesztésével telnek a napjaim, nagyon sokat edzek is, elég sűrűek az órák. Egy 3-4 év kihagyás után ismét visszatértem a küzdősportok világába, ami persze azzal jár, hogy fáj minden ízületem, de ennek ellenére is imádom.

Sokat látunk a TikTokon mostanában. Elég jó megtekintéseket tudhatsz magadénak. Van ezzel valami cél, vagy csak magadnak poénból gyártod a tartalmakat?

A TikTokkal semmi komolyabb célom nincsen, nem szeretnék TikTokker lenni, csupán magam szórakoztatására készítek tartalmakat. Az ötlet csupán annyi volt, hogy az egyik barátommal fogadtunk, kinek lesz hamarabb több feliratkozója. De semmilyen komolyabb tervem nincsen vele.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta