Ezt nézed:  / Hírek / Színes / A Ki Mit Tube Benije nem akar csendben maradni

A Ki Mit Tube Benije nem akar csendben maradni

2015-ben a Ki Mit Tube tartolt, hatalmas sikereket ért el Magyarország népszerű internetes tehetségkutató showja. Aki még inkább profitált ebből a versenyből, az a mostani interjúalanyunk, Bánki Beni, a verseny győztese. A vele készített interjúnkban azt is boncolgattuk, hogy lesznek-e továbbra is Beni-videók. Nos, úgy tűnik, a Beni-vonat nem áll meg.

Számítottál a győzelemre, vagy az esélytelenek nyugalmával néztél szembe a Ki Mit Tube fináléjának?

Már a zsűrijelentkezésemre is több pozitív visszajelzést és fél nap alatt majdnem 2000 szavazatot kaptam. Ez megerősített abban, hogy az internetes társadalom jó részének és a virtuális világnak is tetszik, amit csinálok, ennek ellenére nagyon meglepődtem, amikor nyertem. A verseny ideje alatt nem mertem belegondolni, mi lesz a végén, éppen ezért elképzelhetetlenül boldog voltam a győztes kihirdetésének pillanatában.

Kik azok, akik támogattak a verseny során, és hogyan?

Horváth Dávid, kommunikációs szakember, aki a Ki Mit Tube ideje alatt folyton naprakész stratégiákat dolgozott ki az előmenetelemre vonatkozóan, amik – úgy tűnik – beváltak. Palotás Attila (Ater), aki évek óta vezeti a People Team táborát, amiben nyáron én is részt vettem. Ő a döntő napján segített abban, hogy minél több emberhez eljusson a produkcióm. Ezenkívül köszönöm a Sopianae Slam Poetry klubnak és vezetőjének Kövér András Kövinek, a slam mentoromnak, aki őszintén és jó szándékúan beszélt az erényeimről és gyengeségeimről, ezzel is segítve a fejlődésemet. A Babits Mihály Gimnáziumnak, ahova járok, mert diákjai és tanárai egyaránt kattintottak a “Szavazok rá” gombra, osztálytársaimnak különösképpen, osztályfőnökömnek, Tarnai Gábornak még inkább. Azoknak, akik építő jellegű kritikákkal támogattak és értékes véleményekkel bombáztak. Azoknak, akik a videóm elkészítésében segítettek, vágtak, operatői munkát végeztek, esetleg csak ötletekkel tették még jobbá a videóim, tehát Gebhardt Bálintnak, Illés Gergőnek, Bíró Gergőnek, Varga Valentin Dávidnak. Köszönöm Bogos Csaba (Boldzer) barátomnak, aki a középdöntős forgatáson kapcsolódott be a munkába majd a fináléban a Boldzer Stúdió YouTube csatornájának élő Live showjában az utolsó pillanatig buzdította a nézőket a szavazásra. Köszönöm a megosztóknak, a zsűriknek és a szavazóknak úgy általában és Pécs városnak, amiért mellém állt és velem együtt küzdött. Összegezve tehát: hálásan köszönöm mindenkinek!

Fotó: Babits.pte.hu

Fotó: Babits.pte.hu

 

Te egy eléggé udvarias, kedves, a világ dolgairól kialakult képpel rendelkező fiúnak látszol a videóidon keresztül. Valóban ilyen fiú vagy? Inkább a jófiú oldalt képviseled, mint a rosszfiúsat?

Igen, szerintem én inkább vagyok jó, mint rosszfiú.

 

A hétköznapokban is próbálok a jóra törekedni, és lehetőséget adni mindenkinek, hogy megszólaltassa magát. Mert habár a slamekkel a témát én dobom fel, a válaszokat bárki lecsaphatja. Én pedig szeretnék ott lenni minden pattanásnál.

Megismert egy ország. Hogyan viseled ezt?

Természetesen érzem a változást. Előtte sem volt megszokott napi rendem, napi rutinom, meg semmilyen rendszeresség az életemben. Az iskolában teljesítettem, versenyről versenyre jártam, és minden megmérettetésen részt vettem. Megállás nélkül tanultam és képeztem magam, de ez egyáltalán nem zavart, ahogy most sem. A Ki Mit Tube-nak köszönhetem, hogy azóta még többen szólítanak le az utcán, többen gratulálnak, több az interneten történő visszacsatolás a közönség részéről, és több platformon meg tudtam jelenni.

Hogy hogyan viselem? Ezek nélkül nem is tudom, milyen lenne.

 

Fotó: Prim.hu

Fotó: Prim.hu

 

Hogyan tovább? Milyen jövőbeli terveid vannak az internetes sztársággal?

Továbbra is tanulok és fejlesztem magam, de ami talán a legfontosabb, nem állok meg és nem elégszem meg azzal, amit most a magaménak tudhatok és már elértem. YouTube csatornámra folyamatosan töltök majd fel új tartalmakat, vloggal, slammel és versekkel is jelentkezem majd, oldalamon értesítek mindent az eseményekről és a velem történt dolgokról (fellépések, új projektek), tervezek létrehozni egy Facebook csoportot, hogy gördülékenyebben menjen köztem és a rajongók között a kommunikáció, illetve Pécsre és az ország különböző pontjaira előadóesteket szervezni fiatalok és idősebbek számára.

Nem némulok el. Ebben biztos vagyok.

 

Ki Mit Tube - Beni
Te örülsz Beni győzelmének?

Borítókép: Pecsma.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share