A Kontraszt zenekar ébren álmodozik

Rovat

Megosztás

Útkeresés, önfejlesztés, az élet úgyis oda sodor, ahol lenned kell, dúdolja a 2. lemezén dolgozó zenekar, a Kontraszt előrukkolt a legütősebb slágerükkel!

„Felemészt a sodrás, ami engem hajt, de ha téged nézlek, nincs már olyan messze a part, hozzád írom a dalt”

A 2019-ben alakult Kontraszt jelenleg második, Múltidő című nagylemezén dolgozik, melyről már két dalt is hallhattunk. Harmadik, egyben legütősebb számuk nem más, mint az Éberálom. A dal magáról az útkeresésről szól, illetve arról, hogy a végén pont jó helyen kötünk ki, pont amellett akivel lennünk kell. A zenekar szerint minden pontosan úgy jó, ahogy történik, hiszen minden lépés, amit a cél felé teszünk, kanyargós utakon át vezet, melyek folyamatosan tanítják az embert.

Az együttes énekesnője Mitse Kori és szerzőtársa Csizmadia Zsolt együtt formálták a zenét és a szöveget, míg végül elérték a kívánt formát. A dalhoz természetesen videó klip is készült, mely Bikali Sándor operatőr keze munkáját dicséri. Egy elhagyatott gyárépületben berendezett nappaliban láthatjuk a két kulcsfigurát, akik ugyan egy helyen, mégis más-más időben vannak jelen, így sosem találkoznak össze. Mindenesetre nagyon ígéretesre sikeredett, érdemes belenézni. 

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta