A Középsuli csapata fergetegeset bulizott a siófoki Palace Dance Clubban!

Rovat

Megosztás

Már harmadik napja tombol a Középsuli szerkesztősége századmagával az Ezüstparton. Az eseménydús napokra a koronát, a Palace Dance Clubban eltöltött este tette fel.

A Hotel Ezüstparttól alig 100 méterre lévő szórakozóhely egy világhírű DJ viadallal, a Miller SoundClash-sel tette felejthetetlenné az estét minden vendége számára. Ezzel nekünk is nem kis örömöt okozva.

A legnagyobb show-t ki más csinálta volna, mint a Középsuli sorozat fenegyereke, Olivér. Elárulom, hogy a valóságban igazi tünemény a srác. Mindig odafigyel másokra, mondjuk leginkább a lányok hogyléte érdekli, de ez is csak azt bizonyítja, hogy nem haltak még ki az úriemberek a világból.

A klub elképesztően igényesen van kialakítva. Idővel kibővült egy külső, koktélbárokkal szegélyezett ejtőzős résszel, ahol a megpihenni vágyókat kényelmes fotelek is várják.

Az egész napos forgatás után egy kicsit nagymamásan indítottuk az estét az operatőrünkkel. Ahogy találtunk egy szimpatikus fekvőalkalmatosságot már teszteltük is. Azért megvan annak a varázsa, ha a siófoki Palace udvarán fekszel egy kényelmes puffon, és nézed a csillagos balatoni eget. Igaz tegnap egy csillagot sem láttunk, de biztosan szép lett volna.

Na ez volt az a pillanat, amikor jöhetett az első koktél, természetesen szigorúan csak 18 éven felülieknek!

11693090_10204521846595512_236354455_n

Kicsit olyan volt a hangulat, mint egy óriási exkluzív házibulinak. Akármerre néztünk ismerős arcokat láttunk. Az Ezüstpart szépe verseny modelljei csinos, és visszafogottan szexi ruháikban táncoltak a legjobb buli zenékre. A Középsuli sorozat szereplői pedig gyakorlatilag mindenhol ott voltak, és önmagukhoz hűen szórakoztattak mindenkit. Nem telt el úgy 5 perc, hogy ne botlottam volna Bendébe, aki, mint egy óriási szeretetbomba ugrott a nyakamba, hogy biztosan jól érezzem magam a buliban.

Pályázataink nyertesei sem unatkoztak. Ismerkedtek kicsit az új tereppel, de gyorsan felvették a ritmust. Leginkább a DJ verseny táncparkettjén voltak fellelhetőek kisebb nagyobb csoportokban. De a központi medence körül is rengetegen ültek a Középsuli buli csapatából.

Felelősségteljes felnőttek lévén kis csoportokban, több turnusban kísértük vissza a fiatalokat a szállásra. Így mindenki biztonságban nyugovóra térhetett, a Palaceban eltöltött este kellemes emlékeivel.

 

kép: vimeo.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta