A Középsuli cserfese imádja jártatni a száját!

Rovat

Megosztás

A Középsuli cserfes lánya, Villő később tudott csak az osztályhoz csatlakozni, de azóta teljes erőbedobással próbál beilleszkedni! A 157. részben láthattátok is, hogy a csajok mit szólnak hozzá!

Villő Budapesten él a szüleivel és 3 testvérével. Kiskora óta nagy szerepet játszik az életében a színészkedés és a színház világa: ,,Az első pillanattól kezdve megbabonázott ez az egész világ, azóta egyszerűen imádom minden pillanatát”.

Annyira cserfes, mint karaktere!

Nagyon hasonlít rá a ,,cserfes” karakter, mert tényleg rengeteget beszél, néha le se lehet lőni. Úgy érzi, teljes egészében rá szabták a szerepet!

,,A barátaimnak néha kicsit sok vagyok, de azt mondják, hogy nélkülem egyhangúak és persze rövidek lennének a beszélgetések.”

Szenvedélye a sütés!

A színészkedés mellett a másik szenvedélye a sütés, ezért pályaválasztáskor cukrásznak ment tanulni Székesfehérvárra. Kacérkodik még a jelnyelvvel, bár annak igen nagy hátránya az lenne, hogy nem jártathatja a száját!

Egyből szerelmes lett a Középsuliba!

A színjátszás most a Középsulinak és a Thália Színitanodának köszönhetően meghatározza Villő életét, ahogyan a későbbiekben is szeretné, hogy az élete részét képezze.

Amikor berobbant a médiába a Középsuli, akkor nyomban a szerelmese lettem, és most, hogy 6 évvel később szerepelhetek benne, ez nagyon jó érzés!

Ma 17 órakor érkezik az új rész előzetese!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta