Ezt nézed:  / Hírek / Színes / A Középsuli nézői szerint minél hosszabb, annál jobb

A Középsuli nézői szerint minél hosszabb, annál jobb

2015. október 12. /hétfő/

Tegnap este jelent meg a Középsuli sorozatunk legújabb és egyben az eddigi leghosszabb epizódja, melyben tovább bonyolódott kedvenc osztályunk története. Nemcsak a mindennapos felelésekkel, de Kata tanárnő páros házi feladatával is meg kell birkózniuk hős középiskolásainknak.

m26EwG

Juli újabb tervet eszelt ki, hogy meghódítsa Bendét. Kata tanárnőnél átkéreti magát az ő osztályába, mondván, hogy az osztálytársai bántják őt. Persze csak Bende közelébe akar kerülni. Majd Zsanettet kéri meg, hogy segítsen be neki egy kicsit.Bende rájön a turpisságra, és Zsanettel akarja féltékennyé tenni a szerelmes évfolyamtársat.

IMG_1714

Ez az ostor pedig Zsanetten csattan, jobban mondva Juli pofonja az, ami Zsanetten csattan.

vM4Jr5

Olivér újabb gonoszságot eszel ki osztálytársai ellen, méghozzá egy hatalmas vizitcsatát, amelyben egy vízipisztollyal lövöldözi társait.

mLzJ6p

A  népszerű YouTuber, Vitó Zsombor által megformált ismeretlen srác visszatér, és kiderül róla, hogy ő Kata tanárnő fia, akinek sokkal inkább más szándékai vannak Esztivel, minthogy zaklassa őt.

IMG_1625

Korinna vad fogyókúrába kezdett, mert kicsit ducinak tartja magát, Rozi biztosítani akarja arról, hogy ez nincs így, de sajnos nem jön neki össze, sőt, még inkább megsérti őt, és elhiteti vele, hogy valóban gondok vannak a súlyával. Tehát kiderül, hogy Korinna ájulásának semmi köze nincs Krisztosz bá’ kegyetlen tesiórájának.

IMG_1751

Olivér továbbra is bosszantja Kata tanárnőt, például egy újabb sapkával.

suveg

No, persze ott vannak még azok a beszólások is óra közben, amelyeket Olivér elejt.

IMG_1688

A következő epizódban az is kiderül, hogy vajon mi a gond Kinga nénivel, miért kapott a pocijához a kilencedik epizód végén.

IMG_1703

Rengeteg pozitív hozzászólást kaptunk a kilencedik epizód alatt, ennek örömére hamarosan megjelenik a tizedik epizód is.

2015. október 25. /19.00/

 

Középsuli - 9. rész
Te szeretnél egy tanár-diák kapcsolatot látni a következő epizódokban?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share