A Középsuli szereplői is a Volt Fesztiválon jártak

Rovat

Megosztás

Fergetegeset buliztak a Középsuli sorozat szereplői is a 24. Volt Fesztiválon, mely Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja. Juli, Bende és Zsani 30-án látogattak el a soproni fesztiválra. A legjobban várt előadók között volt Wiz Khalifa, Axwell&Ingrosso és a Punnany Massif. 

Még soha nem voltam ilyen nagyobb jellegű fesztiválon, de én rettenetesen élveztem. A bejutással egy kicsit gondom volt, mert nem volt nálam se személyi, se diák, de annyira kedvesek voltak az ott dolgozók, hogy ezt a problémát is megoldották nekem. Viccelődtek közben és együtt nevettünk. Mikor beértünk, még nem voltak olyan sokan, de azért akkor is meg volt már a fesztiválhangulat. Wiz Khalifát vártam a legjobban, eddig is szerettem a számait, de most, hogy így láttam élőben, a kedvencem lett, és azóta a számait hallgatom folyamatosan, akkora élmény volt őt látni, hogy az elmondhatatlan. A Punnanyt is nagyon vártam, mert ők voltak a kedvenceim, de nem csináltak akkora hangulatot, mint Khalifa, és sajnos nem is a legjobb számaikat játszották. Az állomáson – amikor ültünk a lépcsőn – mellettem is ültek páran idegenek, és én nem vettem észre, hogy messziről már régóta figyel egy kislány, csak azt vettem észre hogy egy anyuka a mellettem lévő lányhoz odamegy, hogy “Szia! Ne haragudj, kérhetnék egy autogramot?” Közben a kislány mondta, hogy “Anya, nem ő az, nem ő az!”, és utána odajöttek hozzám autogrammért és képet csinálni. Nagyon aranyosak voltak, de ez így megnevettetett. 🙂 A fesztiválon is sokan odajöttek képet csinálni, de volt, aki csak messziről bámult, vagy csak köszönt, hogy szia Zsani! Hazafelé nem maradt jegyünk az első vonatra, így felszálltunk jegy nélkül, és a wc előtt aludtunk fekve, és csak a kaller ébresztett fel minket, hogy “Jó reggelt!”, de szerencsére ő is jó fej volt, és megengedte hogy megvegyük nála a jegyet, igaz, kicsit drágábban, de legalább nem büntetett meg. Én nagyon élveztem az egészet, már várom hátha jövőre is eltudok menni. 🙂 – mesélte Zsani.

13570240_916438075148340_579435029_o

13570404_916438071815007_1147619251_o

Én nagyon szeretem a fesztiválokat, már többször is voltam. Idén a Volt Fesztiválon vettem reszt egy napot. Imádom ott a hangulatot, magát a fesztiválhangulatot, hiszen akkor, ott, úgy érzi az ember, hogy övé a világ, szabad és minden gondját elfelejti. Idén vártam Wiz Khalifat és Axwell&Ingrossot. Sok rajongóval talalkoztam lent, sok képet csináltak velem, volt, aki csak átölelt, volt aki a nyakamba ugrott, cukik voltak nagyon – mesélte Juli.

13439101_539751209544382_9222573190390917486_n

 

A Volt egy hatalmas élmény volt számomra ugyanis ez volt életem első fesztiválja. Szerencsére elég sok haveromat sikerült lehívnom magammal, így nem voltam egyedül. 🙂 A leutazás elég unalmas volt, de nagyon izgatottak voltunk. Könnyen bejutottunk, mert mindenkinek megvolt már a jegye. A koncertek egyszerűen fantasztikusak voltak. Majka&Curtis-szel hangolódtunk a napra, de a legjobban Axvell&Igrossora vártunk, mert leginkább miattuk mentünk le. Emlékszem, hogy nagyon elől akartunk lenni, ezért 3 órával hamarabb odamentünk a színpadhoz. Előtte Wiz Khalifa koncert volt, ami minket annyira nem érdekelt, de azért ott voltunk elől. Wiz Khalifa felénél nagyon kellett pisilnem (sok “vizet” ittam aznap), ezért elindultam kifelé, ahonnan nagy nehezen kikászálódtam. Amikor végeztem, elindultam visszafelé. Útközben kicsit megijedtem, hogy hogy jutok vissza, de szerencsére kb. fél óra alatt a haverok mellett álltam –  bár útközben mindenkit fellöktem. Éjfél körül még volt egy Punnany koncert, ami nagyon jókor jött, ugyanis fáradtak voltunk, de újra feltöltődtünk energiával. Végül 3 óra körül indultunk el haza. Nem volt mindenkinek jegye a közvetlen vonatra, így Győrben szálltunk át. Végül 8 óra után értem haza,ám addigra már átestem a ló túloldalára, és nem is voltam fáradt. Délután feküdtem csak le. 😀  Összességében nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy a barátaimmal lehettem lent. Jövőre, ha több pénzem lesz, hosszabb időre megyek, nem csak egy napra- mondta Bende.

13588941_1119199581463579_493747435_o

 

Sokan kérdezitek, hol lehet a Középsuli szereplőivel találkozni. Idén több fesztiválon is ott lesznek, így érdemes nektek is elmenni és szemfülesnek lenni. 😉

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta