Ezt nézed:  / Színes / A Középsuli-szereplők kedvenc fotói

A Középsuli-szereplők kedvenc fotói

Arra kértük a Középsuli című sorozatunk szereplőit, hogy küldjék el nekünk a kedvenc képeiket, és mondják el mit láthatunk, és láthattok e cikknek köszönhetően Ti is az ő kedvenc képeiket. Van, aki nyaralását osztotta meg, van, aki pedig a Parlamentről készített gyönyörű fotóját küldte el nekünk. 

Korinna

Itt Paxos-Antipaxos görög szigeteknél voltunk a kék lagúnában. Csodás hely, igazi filmbeillő kék tengerrel. Egy igazi kalózhajón érkeztünk, és onnan lehetett a vízbe ugrani. Szívesen visszamennék.

Korinna_kedvenc

 

Happy Tibi

Ez a kedvencem, egyenesen 2011-ből.

HappyTibi_kedvenc

 

Eszti

Nincs konkrétan kedvenc képem, de, ha végignézem a galériám, akkor ez a kép az, ami talán a legjobb érzést kelti bennem, mert egy hihetetlen jó hétvége vége volt Romániában az unokaöcsémmel és a barátaival, akik már az én barátaim is. Nagyon nagyon örültem, hogy olyan hamar befogadtak, és nagyon hiányoznak. A kép egy koncert után készült, amikor elkezdett zuhogni az eső, miközben búcsúzkodtunk, ez így pedig egy gyors és spontán búcsúkép lett.

Eszti_kedvenc

 

Bende

Azért ez a kedvenc képem, mert nagyon szeretek fotózni, és ez a kedvenceim közé tartozik annak ellenére, hogy telefonnal készítettem. Nincs rajta utómunka, ez ilyen.

Bende_kedvenc

 

Réka (Beatrix)

Nekem ez a gyerekkori karácsonyi kép a kedvencem.

Réka_kedvenc

 

Dominik

Ez a kép most talán a kedvencem. Ez a szalagavatómon készült. Ekkor egy picit tényleg Michael Jacksonnak képzeltem magam. 

Dominik_kedvenc

 

Barbi

Az a baj, hogy amik valóban a kedvenc képeim, azok annyira gázak és olyan emberekről vannak, amiket hiszem, hogy nem lehet publikálni.

Barbi_kedvenc

 

Zsanett

Azért ez a kedvencem, mert itt még gyönyörű szőke hajam volt, és olyan vagyok, mint egy hableány. Itt voltam először Horvátországban a barátommal, 2 éve.

Zsanett_kedvenc

 

Zsófi

Ez a kép a világ egyik legszebben fekvő városában, Rio de Janeiroban készült. Imádok utazni és életem egyik legnagyobb álma volt, hogy eljussak erre a gyönyörű helyre. Sajnos a Krisztus szobrot nem tudtuk megnézni, mert az óriási köd miatt a magasban semmit nem lehetett látni, de így sem panaszkodhatok. Ez a kilátás akkor is magáért beszél, és úgy gondolom ez egy jel volt arra, hogy még vissza kell térjek ide.

Zsófi_kedvenc

 

Juli

Ez már egy 10 éves kép, de azért ez az egyik kedvenc képem, mert az öcsémmel és a volt kedvenc macskámmal vagyok rajta, akit nagyon imádtam (mármint a macskát, de az öcsémet is szeretem), mert más volt, mint a többi cica. Mindig úgy viselkedett, mint egy kutya, szerintem azt hitte magáról, hogy az. Játszani lehetett vele, visszahozta a labdát, stb. Azért ezt választottam, mert számomra ez egy nagyon kedves kép és emlék.

Juli_kedvenc

 

Olivér

Azért ez, mert mutatja a végtelen teherbírásomat.

15424437_1358039544219854_1636391213_n

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share