A Középsuli vikingje a poklot is megjárná

Rovat

Megosztás

A Középsuli vikingjéről az már kiderült, hogy Thor reinkarnációjának tartja magát, ahogyan azt is hiszi, hogy senki és semmi nem állíthatja meg!

Erik épp annyira maximalista, mint az, akit megformál, csak éppenséggel nem érőfitogtatásból, hanem a szívéből jön! Ismerjétek meg jobban!

Rengeteg energiát fektet a tanulásba!

Idén érettségizett, célja a továbbtanulás és a minél több tudás megszerzése! Egyedül a történelem áll tőle távol. Bevallása szerint, az iskolában ‘kis angyal’ volt, bár azt is elismerte, hogy volt egy-két őrült ötlet, amit ő álmodott meg.

A művészeteket kifejezetten szereti, zenéből nem lehet olyat mutatni neki, amit ne hallgatna meg és el. A későbbiekben szeretne alkotni is!

,,A profilom miatt sokan nem néznék ki belőlem, de rengeteg időt és energiát fordítottam a tanulmányaimra, aminek szerencsére meg is lett az eredménye.”

Maximalista a sportban is!

Lehetetlennek tartja, hogy megüljön a fenekén egy-két napnál többet, örökmozgó! Büszkén vallja az ép testben ép lélek elvet, ami egyben az életének is irányt ad.

Nincs olyan sport, amit ne szeretne, bár a sakk nem tartozik az erősségei közé, míg a karate, a futball annál inkább, szívesen kondizik is.

,,Maximalista vagyok, kifejezettem utálok veszíteni, a második hely nem nekem való.”

Az emberi kapcsolatok mindennél fontosabbak!

Sokra tartja az emberi kapcsolatokat, mert szerinte ezek határozzák meg, hogy kik is vagyunk valójában. A családjáért és a barátaiért a poklot is megjárná!

,,Őszinte és ragaszkodó ember vagyok, ebből többször volt problémám is az évek során.”

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta