Biankának glutén-és laktózérzékenysége miatt elég nehéz volt eleinte a sütés-főzés terén, ma már viszont profin kezeli a dolgot, annyi receptje van, hogy még TE sem hiszed el, oda nézz, micsoda finomságok!
„Én csak glutén- és tejmentesen étkezem az érzékenységeim miatt. Így is lehet isteni finomakat enni, kicsit, vagyis sokkal nehezebb elmenni egy étterembe, kávézóba vagy egyszerűen elmenni fagyizni, de vannak kimondottan olyan helyek, ahol nagyon is figyelnek minden ilyesmire”.
Elmondása szerint sokkal jobban preferálja az otthoni főzést, mintha éttermekbe járkálna, persze néha az is kell, hiszen a kikapcsolódás mindenkinek jár. Imád sütiket sütni, újabbnál újabb recepteket kipróbálni, tökéletesre fejleszteni még akkor is, ha majdnem mindenmentes dolgokról beszélünk. A családja, és a párja is támogatja őt, sosem kell külön főznie csak azért, mert ő ételallergiás, ami igazán becsülendő dolog.
„Általában az aktuális hozzávalókat használom, így ősszel és télen sok sütőtökös fogás volt. A sütik isteniek belőle és a kávé is. Nyami. A barátommal rendszeresen sütünk csokidarabos sütit kicsit megspékelve, az a kedvencünk és a receptet is mi találtuk ki, így még inkább a kettőnké”.
Lessétek is meg a csodás sütis képeket, ez aztán nem semmi!