A legcikibb puskázós élményem

Rovat

Megosztás

Kivel ne fordult volna elő, hogy nem úgy sikerült a dogára/tézére való tanulás, ahogy eredetileg eltervezte? Ilyenkor jöhet a jó öreg puskázás, hacsak nem akarjuk egyessel ékesíteni az ellenőrzőnket. Olvasóink most megosztják veletek a legcikibb puskázós élményeiket, csak hogy tanuljatok a hibákból!

nyu-professor-catches-20-of-his-students-cheating-and-hes-the-one-who-pays-for-it

Tomi, 16

A legcikibb puskázós élményem az volt, amikor nagy magabiztosan bementem órára, mert minden lényeges dolgot kiírtam előzetesen már egy lapra. Néha csinálok olyat, hogy a dolgozatlap alá rejtem az otthon megírt jegyzetet, mert így nem kell folyton lefele meg oldalra lesnem. Most is ezt tettem, és tök királyul le tudtam másolni majdnem minden kellő infót, ám amint beadtam a tanárnak, leesett, hogy az otthoni jegyzetem adtam be, és nem a nyomtatott dolgozatlapot.

 

Peti, 15

A legcikibb élményem az volt, amikor puskázás közben kiesett a kezemből a kemény fedeles füzetem, és hatalmasat csattant a padlón, ráadásul pont ott nyílt ki, ahol a tanárnőről készült gáz rajzok díszítették az órai jegyzetet.

 

Petra, 17

Hát az én legcikibb sztorim csak félig nevezhető puskázós sztorinak, mivel én konkrétan nem csináltam semmit, csak a tanár hitte azt. Elkezdett üvöltözni, csapkodni, kiszedte a padomból a papírfecnit (ami a németórai jegyzetem volt…) , és elrángatott a tanári szobáig, mit sem törődve azzal, hogy fél órája magyarázom, hogy az nem puska a kezében. Az ofőm előtt kibontotta a jegyzetem, majd miután rájött, hogy igazat mondtam, kb. elsüllyedt szégyenében.

 

Zsóka, 16

A leggázabb mindenképp az volt, amikor annyira kétségbe voltam esve, hogy muszájnak éreztem, hogy lelessem valakiről a megoldásokat, a padtársamról azonban tudtam, hogy semmit se tud, így távolabbi potenciális jelöltet kerestem magamnak. A tőlem jobbra ülő osztálytársam felkészültnek tűnt, így teljes erővel azon voltam, hogy minél több választ leleshessek a papírjáról, mindeközben azonban annyira kihajoltam, hogy lezúdultam a székről, és durván bevágtam a könyököm. DE legalább mehettem a sulidokihoz, és nem kellett megírnom a dogát!

 

Nos, kedves olvasóink, mi is a tanulság? Ne puskázzatok! 😀 😀

cart133

 

 

A legcikibb puskázós élményem
Te szoktál puskázni?

Fotó: www.businessinsider.comen.wikipedia.orgthepinoycivilservant.wordpress.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta