Ezt nézed:  / Divat/Életmód / A legkedveltebb ingyenes app

A legkedveltebb ingyenes app

Több mint egy hete tanyázik már az ingyenes játékok toplistájának élén a 100 Balls nevű játék, mely Androidon is elérhető – írja a hvg.hu, ez mindenképpen elismerésre méltó teljesítmény. 

 

A 100 Ballsban poharak mozognak körbe-körbe, és a játékos feladata, hogy a tölcsér szájának megérintésével éppen az alatta elhaladó pohárba juttassa a golyókat. Amelyik pohárba nem kerül golyó, az kiesik a játékból, azaz eltűnik a színről. Minél több golyót fogunk fel, annál több pontot kapunk, és ahogy haladunk előre a poharak is színessé válnak, ezzel is több pontot hozva.

Az első kör még egyszerű, azonban a poharak egyre gyorsabban mozognak, így nekünk is össze kell szedni magunkat, ha játékban akarunk maradni. A játék kíséreteként háromféle zenéből választhatunk, de akár ki is kapcsolhatjuk a hangszórót (Beállítások menü), és ekkor csak a golyók csörgése hallatszik. Külön is említést érdemel a Pause lehetőség, amivel felfüggeszthetjük a játékot, ha fontos dolgunk lenne, majd ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk.

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share