Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / A legnépszerűbb tinisorozatok legdögösebb női szereplői

A legnépszerűbb tinisorozatok legdögösebb női szereplői

Az öt leghelyesebb pasit már összeszedtük nektek, de nem lenne teljes a kép, ha nem kedveznénk a fiúknak is, és a kedvenc sorozataitokból nem szednénk össze a legszebb csajokat is. Kíváncsiak vagyunk, egyetértettek-e velünk! 🙂

Varázslók a Waverly helyből

A sorozat három testvérről szól: Alexről, Justinról és Maxről, akiket édesapjuk tanít varázsolni. Aki a legtöbb galibát okozza az csodaszép Alex (Selena Gomez), mivel ő a hétköznapi problémák megoldásához is varázserejét szeretné használni. Ő nyerte el a sorozat legdögösebb lánykarakterének díját is.

selena-gomez-1

Vámpírnaplók

A Vámpírnaplók című sorozat 2009-ben hódította meg a televíziónézőket szerte a világon. Főszereplője az ártatlan Elena, akit a sok megpróbáltatás kemény nővé farag a sorozat alatt. A legszebb szereplő viszont a lány barátnője, Bonnie, aki egy boszorkányt alakít.

bonnie

Violetta

Az argentin televíziós filmsorozat felkapott tinisztárja sok tinédzser kedvence. Amikor Magyarországon járt, fiatal lányok és fiúk hada tombolt a koncertjén. Nemcsak tehetséges, hanem dekoratív is a Violettát játszó Martina Stoessel.

violetta

90210

A nagysikerű Beverly Hills 90210 mai adaptációja tele van szebbnél szebb lányokkal, ezért a választás nem volt egyszerű, de mivel szerkesztőségünk egyetlen férfitagja a szőke hajra bukik, Naomira (AnnaLynne McCord) esett a választásunk, aki a sorozatban talán az emberekből legtöbb érzelmet kiváltó szerepet kapta. Nagyon lehetett kedvelni, ám gyűlölni is.

naomi

Teen Wolf – Farkasbőrben

Crystal Reed Allison Argent szerepét kapta meg a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozatban. SPOILER! Ő volt a főhős első szerelme. Családja vérfarkasvadász, ami csak később derült ki, de szerelme, Scott így ellenségévé vált. A harmadik éved végén egy misztikus lény okozza halálát.

enhanced-buzz-wide-6218-1395162448-9

Glee – Sztárok leszünk

A Glee sorozat Santana-ja (Naya Rivera) a gonosz pompomlány szerepét kapta meg. Elmondása szerint azért jelentkezett a sorozatba, hogy énekelhessen, táncolhasson és színészkedhessen. Ez sikerült is neki. És még szép is.:)

naya-rivera-650-430

Jessie

Debby Ryan a Jessie című sorozat főszereplője. A lány sokáig a pompomcsapat tagja volt, mely karrierjét feladta a színészetért. Megérte neki, hiszen a sorozat öt évadot élt meg, a lány karrierje pedig nem állt meg, továbbra is szépen ível felfelé. Csak ne vezessen többet ittasan…

DEBBY RYAN

iCarly

Az iCarly egy igazán mai tinisorozat, melynek egyik főszereplője a gyönyörű Miranda Cosgrove, aki a sorozat fiktív webshow-jának is főszereplője.

ICarly_-_Miranda_Cosgrove

Kínos

No, nem az a kínos, hogy nem jut eszünkbe több sorozat, hanem a Kínos című sorozatról van szó, mely a hazai csatornákon is fut. Főszereplője Jenna, akinek a szerelmi kapcsolatai köré épül a sorozat. A Jenna-t alakító Asley Rickards gyönyörű, karakteres arcvonásai teszik olyan különlegessé.

2014 Media Access Awards

Gossip Girl – Pletykafészek

Az Upper East Side-on bármi megtörténhet –  sugallja nekünk a sorozat, mely tele van pompával, fényűzéssel, a gazdag családok gyermekeinek mindennapjaival, ármánykodásaival. Ahogyan a sorozat férfi főszereplői közül, úgy a női szereplők közül is nagy fejtörést okoz, hogy kiválasszuk a legdögösebbet. Bár Jessica Szohr erősen az élmezőnyben van, Blake Lively mégis kiütötte őt a nyeregből.

blakeú

Pretty Little Liars

Az öt lány történetét bemutató romantikus dráma jeleneteitől olykor magunk alá pisilünk, ám az ijesztő részek senkit sem tántorítanak el attól, hogy elkapva a fonalat hétről hétre kövessék az izgalmas sorozat cselekményeit. A casting során biztosan kritikusak voltak a sorozat készítői, hiszen egy álomszép lánycsapatot sikerült összeválogatniuk. A legszebb talán mégis az egzotikus külsejű Shay Mitchell, aki Emily Fields szerepébe bújva borzong “A” üzeneteitől.

ooo-SHAY-MITCHELL-PRETTY-LITTLE-LIARS-facebook

 Középsuli

A kínálatból igazán nem egyszerű választani, hiszen minden szereplőnk csodaszép, ám muszáj volt. A mi Zsanettünk gyönyörű arcocskájára esett a választásunk. Úgy gondoljuk, sokan egyetértetek velünk. 🙂

zsani

Legnépszerűbb tinisorozatok legdögösebb női szereplői
Szerinted ki a legdögösebb?

foto: http://images4.fanpop.com/, buzzfeed.com,billboard.com, static.celebuzz.com, vignette1.wikia.nocookie.net, images.twistmagazine.com, vignette3.wikia.nocookie.net, sabinomi.files.wordpress.com