A lényeg, hogy jó nők legyenek egy videoklipben, a tartalom csak másodlagos

Rovat

Megosztás

A Dancsó szerint egy az egyben X-Faktor copy műsor újra előrukkolt a legjobb előadókkal, Peti ismét megmutatta nekünk YouTube-on a kedvenceit, lássuk!

A Sztárban Sztár című tehetségkutatóban már összeállt mind a négy zsűritag csapata, ennek ellenére Videómánia igenis kifejtette véleményét a versenyzőkkel kapcsolatban!

„A következő csajnak a kezébe nyomtak egy képet, és csináljon belőle műsort!”

Erős kezdésként Kasza Tibi és Dér Heni dalával érkezett egy fiatal hölgy, aki szerint nem Ez annyira te, hanem Én vagyok te című dalt kell hozni ebbe a műsorba. A produkció annyira igéző volt, hogy Tóth Gabi még Kasza Tibit is felhívta videón, hogy láthassa, hogyan is éneklik csodás szerzeményét!

„Van egy rossz hírem, nem tudom a szövegemet teljesen!”

Következett Raffael Daniella, aki rapperként lépett a porondra úgy, hogy még azt is bevallotta, nem tanulta meg teljesen a dalszöveget…Na de kérem, micsoda dolog ez! Dancsó erre is tudta a megoldást, ahol nem tudja a szöveget, ki kell tölteni a Dik Dilóval!

„Ráírok ezer nőre, vagy azt mondja, hogy igen, vagy azt, hogy nem, köszönöm!”

A lényeg, hogy jó nők legyenek egy videoklipben, a tartalom az már csak másodlagos, üzeni Dancsó. Ti mit gondoltok? Csak a látszat számít, és a menő outfitek vagy ér manapság még valamit az értékközvetítés is?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta