A Money or Love valóságshowban szereplő Alex több, mint egy sármos macsó

Rovat

Megosztás

Zsemle Alex, művésznevén Tim Carner neve bizonyára már mindenkinek ismerősen cseng, hiszen a zenei pályán több előadóművésszel is dolgozott már együtt, viszont az igazi hírnevet a TV2 valóságshowja hozta meg számára. Alex több, mint egy macsó?

Mit lehet rólad tudni?

Zsemle Alex vagyok, Budapesten születtem 1996. május 1-jén. Zenei Producerként dolgozom, bár a fő szakmám az ipari alpinista, amit kevesen tudnak rólam. Mindig is egy nagyon lpörgős srác voltam, pezseg az életem, de nem bánom, mert élvezem!

Hogy jött a zene az életedbe? Mióta vagy a szakmában?

A zene már kiskorom óta a szerelmem és vele együtt nőttem fel. Sosem volt zenész a családban de, anyukám által megfertőzött ez az irány, ő nagyon sok fajta zenét hallgatott (mai napig is) és nagy példaképe volt Michael Jackson, ez az egész feeling rám is nagy hatással volt. Kb. 8 éve foglalkozom zenével. Autodidakta módon tanultam mindent. Senki nem segített, jártam a saját utam, aminek örülök és sokkal jobban becsülöm ezt saját magamban.

Kikkel dolgoztál már együtt? Melyik munkádra vagy a legbüszkébb?

Volt szerencsém dolgozni sok nevesebb előadóval PL.: Király Viktor, Neoton Familia, Franky Miller (C-Block) vagy Kállay-Saunders András. Sokat Ghost Producerkedtem külföldre is és itthon egyaránt DJ-knek, mellette én is pörgetem a lemezeket DJ-ként. A Magna Cum Laude által van már aranylemezem is, nagyon örülök, hogy ilyen emberekkel dolgozhatok nap, mint nap.

Milyen hatásai lettek annak, hogy bekerültél a tv2 valóságshowjába?

Szeretek mindig új kihívásokat keresni az életemben. Sosem tudtam egy valamivel foglalkozni egyszerre. Zenélek, fotózásokra járok, érdekel a média világa, és úgy hozta a sors, hogy eljuthattam Dominikára is a Money Or Love valóságshowjába. Nagyon sok élménnyel gazdagodtam, önismeretileg is, viszont a zene az örök számomra, úgyhogy az marad a főállásom. De szívesen kipróbálnám magam több műsorban is, ha egyszerlesz rá lehetőségem.

Érzel változást az életedben, mióta láttak az emberek a műsorban? Felismernek? Sok csaj rohamozott meg a közösségi oldalakon?

Igen, érzem a változást! Nagyon sok pozitív üzeneteket kapok nap, mint nap, ami nagyon jólesik! Persze azért akad 1-1 ellenszenves ember is, de mint tudjuk, ez elkerülhetetlen. Felismernek, képet kérnek tőlem, velem, ami kicsit fura, de élvezem és nyitott vagyok ezekre a dolgokra, mert nagyon sok erőt ad, nagyon hálás vagyok mindenkinek!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta