A Polo Pub, ahová a sportolók, a zenészek és a művészek járnak

Rovat

Megosztás

Egy legendás budai söröző a Batthyány tér közelében, mely immáron több, mint 30 éve várja vendégeit. Egyedi hangulat, a klasszikustól az igazán különleges fogásokig minden IS várja az enni-inni vágyó betévedőket.

Polo Pub 1990-ben nyitotta meg a kapuit, alapítója maga is sportolói múlttal rendelkezik, így nem véletlen a névválasztás, a világot járva pedig beleszeretett az angol pubok hangulatába, így született meg a Polo ötlete, melynek egyedi és hamisítatlan hangulata igazi budai legenda lett. Nemes faburkolat, ólomüveg ablakok, a falakon régi hajók orrdíszeit idéző faragott nőalakok, antik órák és számos más mesés díszítést láthatunk, ha belátogatunk persze nem csak a látványért, hanem Zsuzsa fergeteges főztjéért is.

A fogások Zsuzsa nagymamájának receptes könyvéből készülnek, és olyan hamisítatlan klasszikusok szerepelnek az étlapon, mint a csülök, a sólet, a borjúláb, a sztrapacska vagy a paradicsomos kolbász. Szezonális ételekből sincs hiány, télen gyakran kacsátházi disznótorost, kocsonyát is kérhetünk, karácsonyra pedig halászlét lehet rendelni. 

Oly sok zenekar játszott már a hangulatos helyen, mint a Hobo Blues Band, Oroszlán Szonja, Fináczy Péter, Somló Tamás és még sokan mások. Kedd és szomat között minden nap élőzene vár ránk, érdemes betévedni!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta