X-Faktor: a Stolen Beat megosztotta a zsűrit

Rovat

Megosztás

2018. november 25. /vasárnap/ 03:46

Minden influencert megszégyenítő magasságokig jutottak el már csak Instagramon is az X-Faktorban feltűnt Bencék, a Stolen Beat duó tagjai. Hivatalos oldaluknak máris hetvenhétezer felhasználó a követője.

Tegnap este újra X-Faktor volt, így a srácok is újra felléptek, ezúttal Pixa és Kis Grofó Bulibárója volt a dal, amit odatettek nekünk.

A zsűrit meg is osztotta a produkció: Alex persze a fiúk mellett volt mint mentoruk, Puskás Peti szerint is határozottan helyük van a zeneiparban, Gigi és Laci viszont kifogásolta az éneklést az előadásban, ezért ők nem adtak széket a két fiatalnak.

 

“Nagyon szépen köszönök mindent amit ma kaptam/kaptunk akár negatív akár pozitív visszajelzés volt. Jövőhéten megpróbálok javítani az ének minőségén és bizonyítani szeretnék!”

– reagált Buzás Bence utólag az Instagramon, és a műsorban is elmondta, hogy elfogadja az építő jellegű kritikát, szeretnének dolgozni az esetlegesen felmerülő hibák kijavításán.

Gigi a széknemadásnál azt is kifejtette, hogy nekik már úgyis van egy követőtáboruk, akik szeretik őket, ez amolyan taktikázásnak is hangzott a részéről, mintha ő is úgy gondolná, hogy mivel a Stolen Beat rendelkezik egy nagyobb táborral, csak ismételni tudjuk magunkat, hogy ez a közösségi médiából nagyon is jól látszik, szóval ezért inkább nem ad nekik széket egy szerinte gyengébb produkcióra, még ha amúgy meg nagyon tehetségesnek tartja őket, mert a nézők majd úgyis beszavazzák őket a végén.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta