Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / A tanárnő levetkőzött diákjai előtt a biológiaórán

A tanárnő levetkőzött diákjai előtt a biológiaórán

Nem kell rosszra gondolni, nem meztelen testét szemléltette a diákokkal, hanem egy furmányos tervet eszelt ki azért, hogy egy kicsit jobban figyeljenek rá és az órájára diákjai. Ez érthető is, hiszen néha nehéz felkelteni a diákok érdeklődését a suliban, valami plusz kell hozzá.

Debby Heerkins, Groene Hart Rijnwoude nevű iskola biosz- és tesitanára Hazerswoude Dorp kisvárosban eszelte ki tervét, ami végül sikerrel is járt. Ruhája alá egy testhez simuló ruhát vett fel, ami az emberi test belsejét ábrázolta. A diákok nem tudták mire vélni a tanárnő vetkőzését az órán, aztán kibújt a szög a zsákból, és meglepődve látták, nem sztriptízről van szó, hanem az oktatás igazi értékéről.

“Egy kicsit lesokkoltam őket az elején, mert azt hitték, hogy most ‘a tanárnő tényleg vetkőzni fog’, de amikor meglátták a ruhám alatt az agyafúrt ötletem lényegét, megnyugodtak.”

– mesélte a tanárnő a CNN-nek.

Hét év tanítás után egy kicsit kreatívabb oktatási mód felé kacsintgatott, méghozzá azért, hogy jobban lázba hozza a diákjait a tananyag, amit ha akarják, ha nem, le kell, hogy nyomjon torkukon. Talán itthon is elkélne egy-két ugyanilyen vetkőző tanár, hogy az eredményeink is egyre jobbak és jobbak legyenek.

Vetkőző tanár
A te figyelmeted jobban felkeltené egy ilyen óra?

Borítókép: Worldnow.com