Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Ahogyan ígértük, ellátogattunk hozzátok

Ahogyan ígértük, ellátogattunk hozzátok

2015. december 15. /kedd/

Karácsonyi ajándékként hirdettük meg pályázatunkat, melynek nyereményeként három iskolát és osztályt sorsoltunk ki, ahová ellátogatunk, és egy előadással és játékokkal teli órát tartunk a diákoknak, és ezáltal találkozhatnak a Középsuli című sorozatunk szereplőivel is.

A téli szünet előtti utolsó héten a budapesti Bárczi Géza Általános Iskola 7/b osztálya volt az első, ahol vendégeskedtünk. Sorozatunk három szereplője, Dominik, Olivér és Réka nemcsak autogramot osztott és közös képet készített nézőivel, de művészi tehetségüket is megmutatták a szereplők. Olivér Kygo Firestone című dalát énekelte el, mely alatt Dominik gitáron kísérte őt, ezenkívül még egy tánccal is megajándékozta a tanulókat a srác, Réka pedig Ady Endre egyik versét szavalta el az osztálynak. Az előadások után Amerikából jöttemet játszottunk, amelyben Dominik és párja mesterséges címere a krokodilidomár volt, nyilvánvalóan Olivér örömére, aki viszont a két játékos mutogatását inkább kutyaidomárnak nézte.

IMG_5931

Nemcsak egy hatalmas élménnyel, de több Középsuli-napszemüveggel is gazdagabbak lettek a diákok, ugyanis, aki helyesen tudott válaszolni a kérdésre, amelyet feltettünk neki, ezt kapta ajándékba tőlünk a megfelelő feleletért cserébe.

Iskolalátogatás
Te szeretnéd, hogy ellátogassunk az osztályodba, és egy ilyen órát tartsunk nektek?

 

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share