Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Ajándék | 36 páros VIP belépőjegy a KS – USNK valamelyik turnéállomására!

Ajándék | 36 páros VIP belépőjegy a KS – USNK valamelyik turnéállomására!

A Középsuli sorozat szereplői és a USNK együttes közös erdélyi turnéra indulnak május 6 és 10 között! A közel egyhetes turné alkalmával öt különböző helyszínen szervezünk közönségtalálkozót, méghozzá a USNK koncertjével egybekötve! Ti is szeretnétek ott lenni? 36 páros VIP jegyet adunk ajándékba, sorsolunk ki köztetek!

Megvan a 300.000. feliratkozó a YouTube csatornánkon! Ezért 300 ajándékot osztunk ki közöttetek, a Középsuli nézői között! Ebből 36 páros VIP belépőjegy a KS – USNK valamelyik turnéállomására a Tiétek lehet!

Véletlen egybeesés, de mégis nagy öröm számunkra, hogy épp a 100. rész eljövetelével esett egy időben a 300.000. feliratkozás! Így az jutott eszünkbe, hogy összevonjuk a kettőt, a kellemeset a kellemessel, és a 100. részhez kapcsoljuk a nyereményjátékot!

Nincs más hátra, mint megtudni, hogyan pályázhatsz a jegyekre! 🙂

NYEREMÉNYJÁTÉK

Március 17-én 17 órakor jelent meg a Középsuli sorozat 100. epizódja.

Akik pozitívat kommentelnek a 100. rész alá, és megtippelik azt, hogy melyik szereplő szerepelt a legtöbbet az eddigi részekben, azok részt vesznek a nyereményjáték sorsoláson!

Kommentelésre a 100. rész megjelenéstől számítva 30 napotok van!

A nyertesek felhasználónevét egy cikkben tesszük közzé! A cikk megjelenését követően ismét 30 napotok van jelentkezni, 30 nap után a nyereményigény elévül.

A játékban csak olyan kommentelő vehet részt, aki a játék lezárását megelőzően feliratkozott a Középsuli YouTube-csatornájára. Egy feliratkozott kommentelő maximum 10 különböző kommentjével vehet részt a játékban.

A játék a jogszabályokban meghatározott életkori megkötéseken túli megkötést, a fentieken túl nem tartalmaz, de ezeket a résztvevőnek be kell tartania. A játék a sorozathoz kapcsolódó tudáselemet feltételez.

Az adatvédelmi szabályzat ITT érhető el.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share