Alee besokallt?

Rovat

Megosztás

Lehúzó kommentek, sértegető felhasználók,az X-Faktor sztárja besokallt az őt ért vádakról, s legújabb szerzeményében fejtette ki, le veletek alávalók!

„Irigyeim sokan vagytok, betaláltatok, mint a kutyák, úgy ugattok, nem érdekelnek a vélemények, írogattok!”

Az X faktor 2021-es versenyzője Balázs Alex (Alee) nemrég egy új saját dallal jelentkezett, melyben elrappeli véleményét az őt ért vádakról, sérelmekről és lehúzó kommentekről. A fiatal énekesnek vélhetően nagyon elege lett a sok negatív ingerből, ami őt érte az elmúlt időszakban, így saját eszközével, a zenével vágott vissza rosszakaróinak.

Videó klipet nem forgattak külön a számhoz, a képernyőn csupán a szöveget olvashatjuk. Tatalmi részét tekintve, a dal egyfajta nemtörődömséget fejez ki a világ felé, ennek ellenére nyilván itt-ott érezhetjük benne a megbántottság szelét, hiszen különben maga a nóta sem született volna meg. Mindenesetre hallgassátok meg és döntsétek el Ti, mit gondoltok róla!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta