Álmaidat együtt valóra váltjuk!

Rovat

Megosztás

Továbbtanulásnál szempont, hogy miben vagy jó, mi érdekel, meg persze az is, hogy milyen munkára vágysz a suli elvégzése után.

Szerintem mindannyian olyan munkáról álmodunk, ahol változatos feladatokat végezhetünk, jók a kollégák, és még sokat is kereshetünk. Amikor viszont az első munkahelyünket keressük, hátast dobunk, olyan álláshirdetéseket olvashatunk.

kreativok_01-03

Legyen diplomád, beszélj több nyelvet, rendelkezz több éves tapasztalattal! Na de ezeket a feltételeket pályakezdőként, frissen megszerzett diplomával hogyan lehet teljesíteni? Az ember úgy érzi,  sehogy, és inkább nem is jelentkezik.

Pedig van megoldás.

 

Mielőtt egyetemet, főiskolát választasz, nézz utána, mennyire gyakorlatorientált a képzés, mennyire csak az elvont elméletet tanítják, kapsz-e a gyakorlatban tesztelt, azonnal hasznosítható tudást.

kreativok_01-04

Van olyan intézmény, ahol a képzések  elméleti és a gyakorlati részét is cégekkel, vállalatokkal együttműködésben alakították ki, ahol az oktatásban is részt vesznek a cégek munkatársai, ahol a munkaadók igényeit beépítették a tananyagba.

Ilyen a Kodolányi János Főiskola kooperatív oktatási modellje, amiért ez a főiskola hazánkban több magyar és nemzetközi díjat is bezsebelt.

felveteli.kodolanyi.huA tanév a többi intézményhez hasonlóan itt is szorgalmi és vizsgaidőszakból áll, a KJF-en viszont a szorgalmi időszak 10 hetes intenzív elméleti és 3 hetes tematikus gyakorlati szakaszokra tagolódik. Már az első félévtől gyakorlatot szerzel a vállalati partnerek által meghatározott formában, projektfeladatokkal, céges munkákkal.Az első két félévben ingyenes nyelvoktatáson is részt vehetsz, így a nyelvtudásodat is fejlesztheted, valamint a suli 160 külföldi partnerintézményeiben is tanulhatsz egy-egy félévet. Ha a Kodolányin végzel, biztos lehetsz benne, hogy a diploma megszerzésekor alapos elméleti és gyakorlati tudással rendelkezel majd. Igaz, friss diplomás leszel, de a sok gyakorlati feladatnak, tapasztalatnak köszönhetően tutira nem érzed majd magad pályakezdőnek, gyorsan elhelyezkedhetsz majd akár álmaid állásában is.

#EgyüttValóraVáltjuk #KJF

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta