Ami tegnap még remény volt, mára már meghalt Mario számára

Rovat

Megosztás

Mariot még mindig égeti a vágy, a forró csókok még szívében élnek, ám ami tegnap a boldogságot jelentette számára, mára már csak emlék, ami még mindig kegyetlenül fáj. A tegnap a felkapottak listáján!

„Tegnap még nem fájt a szívem, tegnap még elhittem mindent, nem is gondoltam rá, hogy holnaptól már majd más búj hozzád.”

Ami egykor szép volt és boldogságot adott, most csak halvány emlék Mario számára, legalábbis a dalszöveg szerint. A szakítás igen fájdalmas dolog, bár azt mondják, az idő mindent begyógyít. A vidoklipben nem más a szeretett hölgy, mint hazai énekesünk kedvese, aki gyönyörű könnycseppjeivel árasztja el az egész történetet. Karácsonyi fények, baráti ölelések, avagy a túléléshez szükséges emberek és eszközök mind-mind fontosak ilyenkor az elengedéshez.

Hajnalig tartó beszélgetések, popcornos filmnézések, amik segítenek feledni a múltat. Nem mondok újat azzal, ha azt mondom, szinte mindenki átesik minimum 1-szer, sőt többször is hasonló történéseken, nálatok mi az, ami ilyenkor beválik?

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta