Amit sohasem tudhatnál meg a Középsuliról, mi mégis eláruljuk

Rovat

Megosztás

A Középsuli sorozatunk kulisszái mögé kalauzolunk el most, olyan sztorikat mesélünk el, amiket egyébként sohasem tudhatnál meg, de mi mégis úgy gondoltuk, érdekes lehet nemcsak a sztorit ismerni, de a sorozat dolgainak alakulását is megfigyelned.

1. Dominik “a srác” karaktert az operatőr-vágónktól kapta, mert nem adtunk meg neki a stáblistában egy konkrét karaktert, vagyis nem is szándékoztunk konkrét karaktert tulajdonítani a szerephez, így ő maga kitalálta, hogy ő legyen “a srác”, mi pedig elfogadtuk.

dominik

 

2. Zsófi, a Rozit alakító Eszti és Korinna már nem középiskolások a való életben. Korinna júniusban érettségizett.

 

3. A negyedik részben felbukkanó “szupersztár”, Panajoth-Fejér Dávid valóban Kínából érkezett haza néhány hétre és a Diamond Models Rivercast modellje.

 

4. A negyedik részben Korinnának valóban keresztelőre kellett mennie, ezért nem ért rá Siófokon maradni, és az Ezüstpart Szépe szépségversenyen részt venni.

IMG_3343

5. Nem döntöttük még el, hogy hányadik osztályosok a diákok a sorozatban.

 

6. Dominik ablakon való kivágása Bende spontán ötlete volt, ahogyan több jelenetet is spontán, a forgatáson találunk ki vagy alakítunk át a forgatókönyvből, illetve sok a spontán poén is, amit a helyzet diktál éppen az adott pillanatban. A nézők között egészen kedveltek lesznek ezek a jelenetek is, mint például Dominik ablakon való kizárása is.

 

7. Eszti a negyedik részben való sírása valódi volt, tényleg elsírta magát, és a jelenet csak ezután alakult ki. Ha már úgyis sírt, legalább hiteles lesz, gondoltuk. A sírás oka persze nem ugyanaz volt.

 

8. A negyedik rész kezdőjelenetét szintén a helyszínen egy esti összeröffenés során találtuk ki, Olivér volt az értelmi szerzője. Mivel az ötlet is hirtelen jött a jelenetre, így hirtelen kellett szereplőt is választani, ezért az Ezüstpart Szépe versenyzői közül került ki Olivér nővére.

IMG_3807

9. A második rész befejező jelenete a forgatókönyv első változatában az lett volna, hogy a diákok ellopják Krisztosz bá’ ruháit az öltözőből, miközben ő zuhanyzik. Ezt a jelenetet Barbi találta ki, de akkor kimaradt belőle. Vajon meg fog még történni ez az incidens valamikor egy későbbi részben?

krisztiosz

10. Bende szerepelt egy Tréfatál nevű humoros websorozat harmadik részében 2015-ben.

https://www.youtube.com/watch?v=_05ujwwDzXE

 

11. Bende és Eszti a való életben nem jártak soha, a szerepnek sem örültek a forgatás során. Eszti Olivér barátnője volt a való életben mindösszesen egy hónapig.

DSCF0062bende

Középsuli - Kedvenc epizód
Az eddig megjelent négy epizód közül melyik a kedvenced?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta