Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Amit a szemed színe elárul rólad

Amit a szemed színe elárul rólad

Azt mondják, a szem a lélek tükre. Ha valaki szemébe nézünk, valóban megcsodálhatjuk az emberi természet mély gondolatait, éréseit, hangulatát. Az ember szeméből süthet ridegség, undor, de akár melegség, vágy stb. Minden ember szeme más, és mást láthatunk benne. A különböző szemű emberek vagy vonzanak, vagy taszítanak minket, de ami igazán ámulatba ejt minket, az a szemszín. De tudtad, hogy a szemszín több mindent elárul a személyiségről? Nem, mi?

Fekete

natural-ring-contact-lenses-bigeyes

Igen, fekete, és nem csak a vámpíroknak van. Az egyik legmeglepőbb dolog fekete szempárt látni, mert az igazán fekete szemszín nagyon ritka. Amit néha feketének vélünk, sokszor csupán nagyon sötét barna. A sötétbarna vagy fekete szemű emberek nagyon megbízhatóak és felelősségteljesek. Titokzatosak, de soha nem mondanak el titkokat senkinek. Néha nem bíznak az emberekben, és nem szívesen kötnek barátságokat, nehezen lesznek szerelmesek. De ha mégis így lesz, akkor hűségesek a végsőkig. Rendkívül szorgalmasak és gyakorlatiasak, mindig az a legjobb, ha ők csinálják meg az adott dolgot. Szenvedélyesek és optimisták, mindig tudnak egy-két jó tanáccsal szolgálni másoknak.

Barna

natural-look-makeup-tutorial-for-brown-eyes-76314-300x211

A leggyakoribb szemszín a világon. Amikor a barnáról beszélünk a nem túl sötét barnára gondolunk. A barna szemű emberek általában vonzóak és magabiztosak. Ez egy erős szín, amit párosítanak a kreativitással és a pozitív látásmóddal. Függetlenek, udvariasak, figyelmesek, gyakran szereznek új barátokat, és mindig készek új dolgokat kipróbálni az életben. Ők is gyakorlatiasak, de ha arról van szó, a szeretet és a gondoskodás megelőzi azt. Általában gondtalan emberek, akiket nem érdekel az anyagiasság, inkább természetkedvelők. Annak ellenére, hogy magabiztosak és határozottak, néha nehezen tudják kifejezni magukat. Nagyon tudnak szeretni, és képesek bármeddig elmenni, hogy boldoggá tegyék a másikat.

Mogyoróbarna

golden-eye-makeup-for-hazel-eyes-300x249

A mogyoró egy szép keveréke a barnénak és a zöldnek, ez a szemszín néz ki a leglélegzetelállítóbban. Az első szó, amit párosítanak vele az az elegancia. Ezekre az emberekre jellemző a spontaneitás, a vidámság, és hogy mindig készek a kalandokra. Mennek az árral és alkalmazkodnak a körülményekhez. Bátor emberek, akik sokszínűek, de hajlamosak unatkozni monoton környezetben. Imádnak új dolgokat kipróbálni. Szépségük általában vonzza az embereket, de kapcsolataik nem tartanak sokáig, ha csak nem találták meg az igazit. Egyenlő mértékben tudnak érzékiek és huncutok lenni. Meg kell tanulni hozzájuk türelmesnek lenni, és akkor remek társaság a mogyoróbarna szemszínű lény.

Szürke

uvodna-300x239

A szürke szín igazából meghatározza az életünket. Mint mondják, az élet nem csak fekete és fehér, hanem a szürke számos árnyalata (akár mondjuk 50). A szürke szemű emberek dominánsnak és vezetőnek születnek. Erős természetűek, legfontosabb tulajdonságaik a bölcsesség és szelídség. Tény, hogy a szürke szemszínű emberek a legkevésbé agresszívak. Mindig abba fektetnek sok energiát, amit éppen csinálnak, legyen az szakmai vagy személyes dolog. A szerelmet és a romantikát nagyon komolyan veszik, kevésbé bolondoznak. Kreatívak, és jó ötleteik vannak, és rugalmas a hozzáállásuk. Ez az a 3 nagy tulajdonság, amivel egy vezető rendelkezik. Nagyszerű emberek, akik mindenkire jó hatással vannak.

Zöld

green-eye-300x199

A zöld színt alapvetően a természettel, a frissességgel és a fiatalsággal azonosítjuk. Ez azt is jelenti, hogy a zöld szemű emberek olyanok, mint a friss szellő. Mindig lebeg körülöttük egy rejtély vagy egy talány, és a zöld szeműek tekintetében hajlamosak vagyunk elveszni. Intelligensek és mindig kíváncsiak, mindig ők az elsők, akik érdeklődnek valami új iránt. Hihetetlen lelkesedés és életöröm a jellemző rájuk. A szemszínük pedig nagyon vonzó és szép. Az egyetlen negatív tényező, hogy nagyon hamar féltékenyek lesznek (lásd Esmeralda). De összességében a sok pozitívum legyőzi a negatívat. A sok-sok lelkes, fiatalos dolog, amit áraszt magából, ragályos lehet.

Kék

blue-eyes-eye-color-2-300x199

A végére hagytuk a legjobbat, ugye? Van valami a kék színben, ami annyira friss és eleven, hogy az emberek mindig vágyakoznak felé. Egyértelmű, hogy a kék szemszín a legszebb a világon. A kék szemszínű emberek nyugodtak, intelligensek, kedvesek és energikus, hosszan tartó kapcsolataik vannak. De a legérdekesebb dolog, hogy van bennük egy vágy, hogy másokat boldoggá tegyenek. Nagyon sokat tesznek azért, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy mi jól érezzük magunkat, mindezt kedvesen és őszinteséggel. A kék szemű ember számára egy kapcsolat nagyon komoly dolog, nem holmi baromság. Mindannyian szeretnénk egy kék szemű embert az életünkben, nem igaz?

Amit a szemed színe elárul rólad
Neked milyen színű a szemed?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share