Anyák napi emlék

Rovat

Megosztás

Május első vasárnapja az Édesanyák napja. Ilyenkor mindenki virággal, vagy egyéb aprósággal kedveskedik az Anyukájának, a Nagymamájának, és minden olyan nőnek, aki már Anya szerepben van.

Mothers-Day

Ezek mindig emlékezetes napok maradnak, hiszen néhányan ilyenkor mutatják ki legjobban Édesanyjuk felé a szeretetüket. Számomra gyakran okoz gondot, hogy mivel is ajándékozzam meg ilyenkor Anyukámat és a Nagymamámat, hogy biztosan ne felejtsék el egy ideig.

2 évvel ezelőtt egy Woody Allen darabra vettem jegyeket hármunknak a Miskolci Nemzeti Színházba, és azóta sem volt olyan izgalmas és vidám az Anyák napja szerintem egyikünknek sem. A darab maga tele volt poénokkal, rengeteg humorral, amit már megszokhatott az, aki kedveli Woody Allen stílusát, de emellett az is nagyon jó volt, hogy együtt sétálgattunk a városban, fagyiztunk, és rengeteget beszélgettünk.

Sajnos, mivel mindenki dolgozik, és az én koromban már kezdi építeni a saját életét, így egyre kevesebb időt tudunk a családunkkal tölteni, nem tudunk elég alkalmat találni a közös elfoglaltságokra, ami engem sokszor elszomorít. Az anyukám a legjobb barátom, és szeretném, ha mindig az is maradna, éppen ezért igyekszem, hogy minden együtt töltött nap emlékezetes legyen a számára. így talán nem fog annyira szomorkodni, hogy a kicsi lánya felnőtt.

Ti hogyan töltitek az Anyák napját? 🙂

Fotók: tastefulhomedecor.com, etcpb.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta