Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Anyám nagyobb partiarc, mint én!

Anyám nagyobb partiarc, mint én!

– De dögös az a milf!- füttyentett  nagyot a srác, mikor megpillantotta a hibátlan alakú, miniszoknyás-magassarkús nőt.  Elégedett kiáltását hallva barátja a tenyerébe temette arcát. – Téged meg mi lelt? – nézett rá még nagyobb szemekkel a fiú, – Jaa, hogy ő az anyád?!

Maradjatok gyerekek!

Az életkori határok egyre eltolódnak: tizenéves módjára buliznak a húszasok, egyetemre járnak és se veled-se nélküled kapcsolatot folytatnak a harmincasok, s a gyerekvállalás eszükbe se jut karrierjük építése mellett. Természetes (bár nem feltétlenül pozitív) változás ez, hiszen nő az emberek átlagéletkora. Száz évvel ezelőtt egy hatvan éves aggastyánnak számított. Ma senkinek sem ez a kifejezés jut eszébe egy ilyen korú férfit vagy nőt látva. Meryl Streep színésznő például legalább tíz évet letagadhatna. Szerencsésnek mondhatja magát, de valószínűleg sosem kellett kemény fizikai munkát végeznie, és sok stressz sem érte eddigi élete során.

Aki viszont már megpillantotta első ráncait, elkeseredetten kiált fel: Botoxot ide! És nem eszik hónapokig, ruhákat, kiegészítőt sem vesz magának, és a fűtésről is lemond, csakhogy összespórolja a hatalmas összeget, ami hozzásegíti múló fiatalsága megőrzéséhez. És pont ez a kétségbeesett viselkedés az, ami újabb barázdát fest arcára. Eljött a vég! Mert öregnek lenni ma bűn és szégyen.

 „Te leszel én, én pedig te!”

Bizony, hogy az, hiszen ez a plasztikai sebészet érdeke. Vannak viszont olyanok- férjek, feleségek, apák és anyák- akiknek nincs szükségük esztétikai(nak nevezett) beavatkozásokra. Ők a milfek és dilfek, akiknek jelmondata: a fiatalság belülről fakad! Túlfűtöttek, tapasztaltak, tudják, mit akarnak- és egy kamaszszív máris őértük dobog. Akár a szomszéd srácé, akivel pár hete még a lányuk sétált kéz a kézben.

Saját gyerekeit tekintette titkon vetélytársának a színész Szőke Zoltán is, aki sok év házasság után hagyta faképnél családját  szeretőjéért. “Apa most olyan mint egy lakótárs vagy kollégistatárs: dumálsz vele, majd elmegy és éli az életét” – mesélte egyikük a Story magazinnak. A két tizenéves egyedül maradt otthon az édesanyjával, egyik pillanatról a másikra családfővé válva, míg apjuk újra élni kezdte gondtalan kamaszéveit.

tumblr_lzmwxti2Kx1r1fmw7o1_500

Az sem ritka eset, amikor az anya hagy ott csapot-papot, és kezd új életet új társ oldalán. A gyerek meg marad otthon- majdcsak megoldja más. Elvégre ennyi év után végre neki is jár a szabadság.

Madonna megmondja

Mert rádöbbent, hogy már sosem lesz a régi, pedig milyen jól esne most egy forró kis kaland – sokszor, örökké. Dina Lohan lányával, Lindsay-vel tartja magát formában- megesik, hogy együtt járnak bulizni. Nagy szerencse, elvégre így van, aki megtartsa dülöngélő lányát.

article-0-1BCD979F000005DC-190_634x462

Az életet maximálisan élvező nő Madonna is, aki a Cosmopolitan magazinnak adott interjújában fakadt ki az igazságtalan  fiatalságkultusz miatt: “Hátrányos megkülönböztetés ér a korom végett. Az emberek szemében ötvenhat évesen nincs jogom sikeresnek lenni, hangsúlyozni a szexualitásomat, vagy egyszerűen csak bulizni- mi ez, ha nem szexizmus és diszkrimináció?”

A botrányhősnőnek ezegyszer igaza van. Milyen kár, hogy meztelenül, vagy épp nemiszervét fogdosva lázad – közönségesnek lenni ugyanis még tizenöt évesen sem erény.

Szerző: Fekete Fanni

(Fotók: twitpic, tumblr)

Milfek és dilfek
Te buliznál az őseiddel?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share