Apák a Balaton Soundon

Rovat

Megosztás

Milyen dalok okoznak instant boldogságot a buli közepén? És hogyan született LotfiBegi legújabb száma? Az ezerrel pörgő Balaton Soundon a JANA stégnél elkaptuk LotfiBegit és Náksi Attilát, akik többek között életük legboldogabb pillanatáról is meséltek.

„A boldogság az a zene és család egyensúlya együtt számomra. Nekem nagyon fontos mind a kettő, és ha ez mind a két oldalon tökéletesen működik, akkor tökéletes a boldogság.”

– meséli Náksi Attila, aki a Nagyszínpadon készítette fel a péntek estére a fesztiválozókat szettjével.

A lemezlovas már zsigerből tudja, milyen zenére van éppen szüksége a közönségnek, így mosolyt is magabiztosan tud az arcukra rajzolni. „Nagyon szeretem azokat a zenéket, amikben benne van a boldogságfaktor, amikor elmosolyodsz, mikor megszólal egy dallam, amikor megjön egy ének és felteszed a kezedet és önkéntelenül is ott van a mosoly az arcodon, énekled azt a refrént…” – Arról, hogy kiktől játszik szívesen vidám dalokat, Náksi az alábbi videóban mesél.

https://youtu.be/6gmeObKklD4

 

A zene mellett azonban, mint mondta, a család a másik legfontosabb, így legkedvesebb emléke is ahhoz köthető:

„Rengeteg boldog élményem van, ami az ember – főleg ennyi idősen – szívesen emlékszik vissza. Természetesen a két legfontosabb a két gyerekem születése, ennek a pillanata és utána is folyamatosan és ugye a rengeteg hatalmas buli szerte a világban és természetesen itt is a Balaton partján.”

 

LotfiBegi is gyermeke születését tartja a legboldogabb emlékének:

„Szerencsés embernek mondhatom magam, mert nagyon sok boldog emlékem van, de ha mégis ki kéne egyet választanom, akkor a kislányom születése az, amikor 9 hónap várakozás után ideadták a kezembe, hogy tessék, apuka! Az nagyon boldog pillanat volt.”

– árulta el a dj-producer a JANA stégen. Lotfi számára a boldogság azt jelenti, amikor minden összeáll egy képpé, nemrégiben megjelentett Mező Misivel készült dala, az Egy szó miatt is ezt a témát feszegeti:

„Mindenki próbálja azt az egy szót keresni, hogy mi az a boldogság és lehet, hogy alapvetően boldog vagy, de nem veszed észre, hogy az vagy. Szerintem a boldogság az nem pénz vagy jólét függvénye… a boldogság az pont az a pillanat, amikor minden összeáll eggyé és akkor minden rendben van.”

 

Az új dal szövegéért egyébként Szűcs Krisztián felelt, de hogy hogyan is született meg végül az Egy szó miatt, arról Lotfi a videóban mesél.

https://youtu.be/k9D992-uMcc

 

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

NKA_logo_2012

cstp-logo-web-small

 

Borítókép: Nyugat.hu

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta