Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Aputested van? Te leszel az új favorit!

Aputested van? Te leszel az új favorit!

Az “aputest” kifejezés fűtőtűzként kezdett terjedni az interneten. Nem csoda! Mackanzie Pearson az a lány, akinek a világ ezt a csodás szókapcsolatot köszönheti: dad + body = dadbod. 🙂 Lássuk, milyen is ez a test pontosan és miért oly vonzó?

Ahogy a tökéletes testű nőknek nem egyszerű párt találni, úgy a tökéletes testű fiúknak sem. Többek között azért sem, mert ők általában a címlapokról vagy a plakátokról kacsintgatnak vissza ránk, s néha a való életben kicsit sem hasonlítanak a képen átalakított önmagukra. És ezt tudjuk… már igen régóta tudjuk. Pontosan ezért, sokszor csak szemünk gyönyörködtetésére “használjuk” ezeket az emberek, noha mindenki örülne annak, ha ilyen párral feszíthetne az oldalán. Egy tökéletes párral élni viszont nem egyszerű, mert tökéletes párunkat mindig féltjük, óvjuk, főleg az irigy tekintetektől, irigyeink pedig komolyan keresztbe törhetik idilli kapcsolatunk, ha netalán meg szeretnék szerezni tökéletes párunkat. Senkinek nem jó ez az állandó aggódás, és a párunk kisajátítása érdekében tett drasztikus lépések sora. Mi hát a megoldás?

EGY APUTESTŰ FÉRFI!

Az aputestű fiúk/férfiak a tökéletes választás. Ők pont elég vaskosak ahhoz, hogy ne legyenek túl véknyak, és épp elég véknyak ahhoz, hogy ne legyenek kövérek. Nem sanyargatják magukat, nem éheznek és nem élnek csirke-rizs kombón, de nem is falják fel a hűtőt, amikor látogatóba jönnek hozzánk vagy a tányérunk tartalmát, ha netán étterembe mennénk velük. Nem hajcsárkodnak felettünk, hogy Tekerj, tekerj, tekerj! – amikor egy “laza” délutáni bringázás a program, de nem is kell őket a harmadik emeletre a saját hátunkon felcipelni, mert már az első emelten elfogyott a nem létező energiájuk. Nem járnak edzésre hét napból nyolcat, de néha elmennek a barátokkal rúgni a bőrt, vagy kosarazni a pályára… Értjük már? 🙂

Ahogy Mackenzie fogalmazott:

Az aputestű férfi alkalmanként lemegy az edzőterembe, de hétvégénként annyit iszik, amennyit szeretne, és nem sajnál magától nyolc szelet pizzát sem, ha épp annyit kíván.

 

Noha mindannyian szeretjük a kigyúrt pasikat, valljuk be, az apatestű fiúk legalább annyira vonzóak tudnak lenni. Sőt! Olyan emberközeliek, vonzóak, jóságosak, humorosak. Mit gondolsz? 🙂

 

Aputest
Neked bejönnek az aputestű fiúk?

Foto: betcheslovethis.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share