Ezt nézed:  / Hírek / Zene / Aranylemezes lett az Álomutazó!

Aranylemezes lett az Álomutazó!

A családi mesemusical, történetével szeretne mindenkit arra inspirálni, hogy gyermekként és felnőttként is merjen álmodni, álmodozni!  

Az előadást remek rendezés és lenyűgöző látványvilág jellemzi, egyszerre legalább 60-an vannak a színpadon, és hasonlóan magas számban a színfalak mögött, támogatva a nézők számára látottakat. Ugyanakkor, nemcsak ennek köszönheti népszerűségét az előadás, hanem kiváló dalainak is! A TulipánTündér szuperprodukciója aranylemezes lett!

Elképesztő helyeken találkoztam azzal, hogy mit tud a produkció! – mondta Juronics Tamás, a musical rendezője és koreográfusa.

 

Juronics elmesélte, hogy szabadidős programjai közepette, felfigyelt a musical népszerűségére! Tapasztalta, hogy társalgások témáját adja, illetve éneklik is az előadás dalait, amit a Rakonczai Viktor és Orbán Tamás dalszerző párosnak köszönhetünk!

Íme, egy kis ízelítő! Hallgasd meg!

 

A produkcióban közreműködő színészek, többek között: Ábel Anita, Falusi Mariann, Hajdu Steve, Keresztes Ildikó, Schell Judit, Stohl András, Szabó Győző, Zséda, Radics Gigi és Varga Viktor, erre az alkalomra lettek összeszervezve, mégis úgy dolgoznak együtt, mintha egy fix társulat csapatának lennének a tagjai.

A tavalyi népszerűségének köszönhetően, a mesemusicalt idén is műsorra tűzik! Karácsony előtt több alkalommal is láthatja a közönség a BOK (volt Syma) csarnokban. Érdemes mielőbb jegyet foglalni, mert gyorsan fogynak a helyek!

Fotók: Facebook/TulipánTündér