Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Ariana Grande rendesen ki van varrva – 37 tetoválás díszíti a testét

Ariana Grande rendesen ki van varrva – 37 tetoválás díszíti a testét

Az énekesnő nagy rajongója a tetoválásoknak: csak tavaly 25 mintát varratott magára.

Ariana Grande napjaink legnépszerűbb énekesnője, akinek zenéjéért milliók rajonganak szerte a világon. A törékeny termetű sztár köztudottan imádja a tetoválásokat, testét jelenleg 37 díszíti – már amennyiről tudunk. Csak tavaly 25 új tetkóval gazdagodott, négyet viszont el is tüntetett – más mintákkal fedték le egy szakítás után. Az Instagram oldalán is gyakran feltűnnek a tetoválásai, melyek közül összegyűjtöttünk párat nektek.

Szívecske a lábujjon

Első tetoválásáról videó is készült még 2012-ben. Debütáló albuma felvételei közben döntött úgy, hogy egy szívvel örökíti meg a boldogságát a jobb lábfejének egyik lábujján.

“Mille tendresse” a nyakán

Audrey Hepburn híres filmjében, a Breakfast at Tiffanyban tűnt fel a francia kifejezés, ami franciául van, és magyarul annyit tesz: ezer gyöngédség. A film az énekesnő kedvenc mozija, ezért esett erre a feliratra a választása.

“Bellissima” a bordáinál

Nagypapája hívta így, ami olaszul annyit tesz: gyönyörű.

Méhecske és hold a füle mögött

Elsőként a hold motívum került fel rá, majd a manchesteri terrortámadás áldozataira emlékezve egy méhecske is, mely az ipari forradalom óta a város keményen dolgozó lakosságának jelképe lett. A szimbólumot a koncertje után meggyilkolt áldozatok emlékére varratta magára az énekesnő.

9 és 3/4 az ujján és Eevee a karján

Ariana Grande nagy Harry Potter rajongó, így nem maradhatott el egy ilyen témájú tetoválás sem, ahogy a Pokémon is felkerült a testére, hiszen imádja őket is.

+1, amit elszúrtak

A legutolsó tetkóját japánul kérte, ami nagy hiba volt, mert a “7 rings” helyett az került fel a testére, hogy BBQ grill. Mindez a világ szeme láttára, hiszen Instagramjára fel is töltötte az új tetoválását, melyen a rajongók azonnal kiszúrták a hibát – és ezzel mémek ezreinek szolgáltatott témát a sztár.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share