Ariana visszavág

Rovat

Megosztás

Hírességek, akik nem félnek megvédeni magukat

A világhálónak, közösségi oldalaknak köszönhetően az ember védtelenebb, mint valaha. Egy másodperc töredéke alatt lehet tönkretenni mások életét gyalázó szavakkal, egy kompromittáló fotó megosztásával. Bármilyen meglepő is, a hírességek sincsenek biztonságban. Amilyen sok rajongóval büszkélkedhetnek, annyi rosszakaró küldte már őket melegebb éghajlatra az interneten.

Csak Ariana után!

Ariana Grande, a Dangerous woman énekesnője híres határozottságáról. Ha valaki negatív megjegyzést tesz rá, bizony nem rejti véka alá véleményét. Így történt ez akkor is, amikor a szóban forgó dalhoz készült videóklippet – bocsánatkérések közepette – a szajha jelzővel illette egy rajongója.

“Mikor hagynak fel az emberek a kellemetlenkedéssel, ha egy nő megmutatja a bőrét vagy épp kifejezésre juttatja a szexualitását? A férfiak is leveszik a felsőjüket, kifejezik a szexualitásukat a színpadon, a videóikban, az Instagramon, és mindenhol, ahol csak megjelennek… folyamatosan. A kettős elvárás nemcsak unalmas, de fárasztó is. Minden tisztelettel azt gondolom, ideje, hogy kihúzzátok a fejeteket a seggetekből. A nők is szerethetik a testüket”- fakadt ki. A tehetséges lány máskor is kifejezte együttérzését nőtársai, vagy épp a homoszexuálisok mellett. Egy alkalommal meleg testvérét érte kritika – gondolkodás nélkül állt ki testvére mellett.

Hozzászólásai – ha olykor érzelmileg túlfűtöttek is – pozitív hatással lehetnek ifjú követőire, akik ezáltal remélhetőleg elfogadóbbá, nyitottabbá válnak.

3d27aad1eef4465ec6f18d079b7eaa4d

Az érem másik oldala

Rengeteg énekes, színész közösségi oldalain kritizálja a másikat, amire persze hamar meg is érkezik a válasz a Twitteren. Felfoghatatlan számomra, hogy felnőtt, befolyásos emberek miért a nyilvánosság előtt rendezik ezt le, s nem négyszemközt. Persze aki a hírnévből él, az megragadja ezt a lehetőséget is, kérdés, nem lesz-e inkább hírhedt egy acsarkodó poszt után.

Pár napja Azealea Banks rapper verte ki a biztosítékot a jóérzésű emberek körében. Azt feltételezte, hogy Zayn Malik énekes tőle lopta videóklippje ötleteit, s ennek hangot is adott. Zayn később ezt írta Twitteren: “Látom, hogy próbálsz elérni, de nem érdekel, lol. Nem foglak megjelölni, a @-om túl jó hozzád.” Ezzel pedig elindította a lavinát. A nő minősíthetetlen stílusban kezdte gyalázni a fiút, amit inkább nem idéznék. Szó szerint a családja kiirtásával fenyegetőzött. Ez a kirohanás megmutatta, mi lakozik Banks lelke mélyén: súlyos pszichiátriai zavar. Elszomorító, hogy ilyen hírességeket követnek kamaszok százezrei.

azealia-ok
Azealia Banks – ha jobban megnézzük, a tekintetében van valami ördögi…

 

Egy szó mint száz: én továbbra is a problémák személyesen történő átbeszélésére voksolok – de azt is csak átgondolt, szép, udvarias szavakkal…

Szöveg: Fekete Fanni

Forrás: http://starity.hu
Fotók: musicpress.blog.hu, metrolyrics, gabworthy, dekorsarok.hu
Pofonofon
Te szoktál másokkal vitába keveredni a közösségi oldalakon?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta