Átkozott szerelem…

Rovat

Megosztás

Dobozi Lacika volt szerelme felszállt arra a bizonyos vonatra, ennek ellenére újra meg újra visszatér a lány arca, távolról még mindig nézni szeretné őt.

„Én a világ összes kincsét eldobnám, ha lenne egy olyan lány, kinek a szívem odaadhatnám, testvér ezt én már nem bírom tovább, de azt is tudom, hogy én vagyok a hibás.”

A szerelemért áhítozik Lacika, ám közben azt is tudja, hogy ő a hibás azért, amiért a kapcsolatai tönkremennek, dúdolja hazai énekesünk. Hazugságok, szombat esti bulik itt-ott egy kis kavarással, na de hogy lehet ezt eltitkolni? 1 mondat: “töltsél még egyet.” Szeretne már megismerni egy olyan hölgyet, akiért a szívét odaadhatná, ez mind szép és jó dolog, de nem kéne előbb önmagának változnia? Ti mit gondoltok erről?

A videoklip koncepciója is a buli, a csajozások és a whiskey körül forog a vörös rúzsos ében fekete hajú gyönyörűséggel az élen. Néha a párkapcsolat közben is van olyan, akit elcsal a szélirány?!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta