Az 5 legmenőbb ruha az idei Glamour Women Of The Year gálán!

Rovat

Megosztás

Idén is megrendezésre került a Glamour Women of The Year díjátadó, most azonban a díjazottak helyett inkább egy kis instagram szemlébe kezdtünk és összeszedtük a szerintünk legvagányabb fashion darabokat.

5. Tatár Csilla

Tatár Csilla ruháját a Celeni tervezte, amely egy magyar, feltörekvő divatmárka. Nekünk igazán tetszett ez a különleges, vidám és színes darab.

4. Nagy Adri

Kifejezetten odáig voltunk Nagy Adri énekesnő rózsaszín ruhakölteményéért, ami szerintünk egyszerre habos, játékos és elegáns is.

3. Szabó Zsófi

Zsófi szegecses bőr ruhájához egyszerűen nincsenek szavak. Az egész megjelenése elképesztő, mi csak három betűvel tudnánk jellemezni: WOW!

2. Sáfrány Emese

Sáfrány Emese ruhájában nem csak az esztétikum, de az öko tudatosság is nagy szerepet játszott.

Már sokadik éve a Glamour gála az Ökotudatosságra helyezi a hangsúlyt, én ennek jegyében gondoltam újra egy hétköznapi szettet, hungarikum díjat nyert kiegészítőkkel feldobva.A régi magyar népviseletet öltöztettem modern köntösbe, ezzel próbáltam újra “életre kelteni” gazdag hagyományaink egy részét.
A Koszorúm hungarikum díjat nyert, amit matyó menyasszonyi koszorú ihletet.

– írta Instagramján.

1. Metzker Viktória

Személyes preferencia ide vagy oda, eltagadhatatlanul a legmenőbb ruhában az este zenei felelőse érkezett. Bár egyeseknek lehet túl harsány a kompozíció, ám rózsaszín csillogó varázsát mi egyszerűen imádjuk és nem tudunk betelni vele.

Neked kinek a ruhája tetszett a legjobban?

 

(Képek forrása : Instagram)

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta