Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Az 5 legrosszabb párkapcsolati tanács

Az 5 legrosszabb párkapcsolati tanács

Gyakran esünk abba hibába, hogy párkapcsolati tanácsokat kérünk másoktól, mivel úgy érezzük, egyedül képtelen vagyunk megoldani problémáinkat. Hiába a másik jó indulata, gyakran rosszul sül el a dolog. 

1.  Csak a szerelem számít!

Bármilyen szépen is hangzik, számos dolog kell ahhoz, hogy működjön egy kapcsolat. A szerelem persze mindennek az alapja, de számít a kémia, hogy hasonló legyen a humorotok, hogy feszengés nélkül tudjatok bármennyit beszélgetni, hogy elviseljétek egymás rossz tulajdonságait, és még ezer már hasonló. Ha csak a szerelem van meg, az még sajnos édes kevés.

2. A lánynak sosem szabad előbb keresni a fiút!

Ez a már 21. század! Akár az ismerkedés fázisában, akár a kapcsolatban, írj rá vagy hívd fel, amikor kedved tartja. Nincs kőbe vésve, hogy kinek kell megtennie az első lépést.

3. A lányoknak nem kellenek a kedves fiúk, mindenki a seggfejekre bukik!

Hatalmas tévhit! Egy lány sem szereti, ha megbántja egy fiú. Egy percre se hidd el ezt a városi legendát, ecettel nem lehet legyet fogni…

4. Felmelegítve csak a káposzta jó!

Minden kapcsolat más és más, és csak az a két ember érti, aki éppen benne van. Sokszor van úgy, hogy első nekifutásra nem passzoltok teljesen, de egy kis idő elteltével már tökéletesek lesztek egymásnak. Az idő segíthet, hogy kitaláljátok, ki mit szeretne, és változtassatok a zavaró szokásokon.

5. Tedd féltékennyé!

Az a kapcsolat, ahol egy harmadik személy bevonása szükségeltetik, már régen rossz! A szerelem két emberről szól, és a féltékenység rombolja a köztetek lévő bizalmat. Így ideig-óráig fellobbanhat a tűz, de bizalom nélkül semmi nem tart sokáig.

Az 5 legrosszabb párkapcsolati tanács
Te kaptál már rossz tanácsot?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share