Az Évszázad esküvőjére készül a Középsuli!

Rovat

Megosztás

Tudod, mi lesz augusztus 26-án? Az Évszázad esküvője! Egy egész csapat dolgozik azon, hogy kedvenc szereplőinknek, Rozinak és Bendének tökéletes esküvője legyen! A Nagy Nap alkalmából megkezdtük a szervezést! Jelentjük, hogy minden a lehető legjobb ütemben halad. Szeretnéd tudni a részleteket?

Először is, együtt kiválasztottuk az esküvői helyszínt. Emlékszel  még, hogy Rozi és Bende legelőször Ráckevén adták át magukat mélyebb érzéseiknek, na és az ágynak is? Miután Siófokon elcsattant az első csók, sok viszontagság közepette, Bende habozásán és Rozi álmodozásán keresztül fejlődött a kapcsolatuk részről-részre.

Másodszor, kiválasztottuk az időpontot. Mindenképpen olyan kellett hogy legyen, ami nem esik egybe tanítással, tehát még az őszi tanévkezdés előtti, de elég távoli ahhoz, hogy Rozinak és Bendének legyen ideje fontos esküvői döntéseket meghozni! Az ifjú jegyespár választott napszakot, ételt és italt , zenekart, meghívót és a meghívottak névsorát is ők írják! Akik között még Te is ott lehetsz!

Harmadszor, elmentünk velük esküvői gyűrűt és ruhát választani. A döntés nem volt egyszerű, egyik esetben sem, de végül mégis megleltük a legjobbat mindenből! Rozi lesz a legszebb menyasszony, Bende pedig a legmacsóbb vőlegény, akiknek az ujjára augusztus 26-án gyűrű kerül. Szeretnéd őket élőben is látni?

Legyél Te is részese az eseménynek! Pályázz, Regisztrálj és szerezz páros Meghívót!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta