Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Az igazi Aranyhaj elárulta szép hajának titkát!

Az igazi Aranyhaj elárulta szép hajának titkát!

Aranyhaj létezik! A valóságban Andreának hívják, a haja természetes módon eperszőke színű és csodálatosan hosszú, egészen bokáig érő, de e mellett egészséges is! Hogy mi lehet a titka? Elárulta!

Andrea Stano most 34 éves, de különleges haját már régóta csodálják. Már kislány korától fogva hosszú haja volt, amit nagy becsben tartott és szívesen ápolt. Soha nem festette a haját! Soha nem kapott professzionális hajvágást! Amikor szüksége volt/van arra, hogy a haját igazítsák, akkor mindig a családja vagy a férje segít neki ebben.

Andrea szerint a férje, Justin imádja a hosszú haját, amit gyönyörűnek tart!

Komoly munka ápolni és fésülni egy ilyen hosszú szőke hajat. Andreának 45 percig is eltart mire végez vele! Persze imádja a különböző frizurákat!

 A titokra fény derült!

Andrea a mogyoróvajra esküszik! De azt nem a hajára keni, hanem megeszi! Azt mondja, hogy minden nap egy kanál mogyoróvajat eszik, aminek köszönhetően a haja szép marad és könnyebben lehet kezelni.

Tényleg hiszek abban, hogy ez segít egészségesen tartani, gyorsabban nő és vastagabbá válik a hajam tőle! 

 

 

A mogyoróvaj tényleg jót tesz a hajnak?

A mogyoróvaj négy kulcsfontosságú dolgot tartalmaz, amelyekről azt állítják, hogy jó a hajnövekedéshez: proteint, biotint, pálmaolajat és az E vitamin egyik formáját (alfa-tokoferolt). De ezek nemcsak a szép és egészséges haj számára fontosak, hanem a bőr számára is.

A napi mogyoróvaj fogyasztás persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy csodákra képes! De ártani nem árthat, sőt! És még finom is!

Fotók: Facebook

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share