„Az ilyennek gyerek sem való” – csúnyán beszóltak Markó Rebekának!

Rovat

Megosztás

Hazai influencerünk visszaköltözött Budapestre, méghozzá nem is akármilyen lakásba! Legutóbbi Instagram posztja erről szólt, a kommentelők mégis teljesen más miatt szedték őt szét. Felelőtlennek és nem törődömnek nevezték.

Nagyon szomorú, hogy ilyen felelőtlen embereket követnek százezrek. Nyilván nem lát egy szakítást előre az ember, de egyedül maradva is meg lehet ám tartani az állatot, hiszen 15 évre vállalta, élete végéig gondoskodást.. Nem gondolom, hogy influ pénztárcával pl nem talált volna olyan albérletet, ahova vihet kutyát. Hétköznapi emberek is meg tudják oldani, ha akarják.

-írta egy Reddites kommentelő. A történet egyszerű: Rebeka új budapesti lakhelyére már nem vitte magával kedves kiskutyáját, akit még Bencével közösen neveltek. Szakításuk után a kutyus Rebekánál maradt, azonban az új budapesti lakhelyre már nem vitte magával, jelenleg a lovardában tengeti mindennapjait a többi kiskedvenccel együtt. Ami azért lássuk be, jobb hely egy állatnak, mint egy lakás. A Reddit nagyjai azonban nem így gondolták! Szerintük totális felelőtlenség egy kutyát úgy vállalni, hogy később lepasszolja az ember. Kétélű a helyzet, mégis azért ha jobban belegondolunk,egy állatnak sokkal jobb a szabadban futkározni.

Ti mit gondoltok erről? Szavazzatok!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta