Az írásbeli érettségik legviccesebb Facebook posztjaitól dőlni fogtok a nevetéstől!

Rovat

Megosztás

Véget értek az írásbeli érettségi vizsgák a héten, a diákok az Érettségi 2023 nevű csoportban értékelték a tantárgyak vizsgáit, mi pedig dőltünk a nevetéstől, ahogy olvastuk a sorokat.

Egy bizonyos most érettségiző diák kiposztolta tapasztalatait, jobban mondva szavazást indított az Érettségi 2023 nevű csoportban, vajon melyik volt a legnehezebb vizsga a héten? A szöveg totálisan önmagárét beszél, valami elképesztő, mennyit nevettünk rajta!

„Szeretnék győztest hirdetni, szerintem a komment szekció alapján a legnehezebb idei tárgy…………………….

A jelölt: Magyar:- Bikavér, Lajos a kovács, mindenki azt mondta EZ! Bár ennek meg volt a következménye mert ott a csúnya másnap: B jelölt, Matematika: Kedd volt, mindenki be volt kólázva, ezért kicsit az ENSZ meg a téglalapba zárt Rombusz kicsit megdőlt (de valaki azt is kiegyenesítette). Majd mondtuk, hogy októberben tali…C jelölt: Történelem: Na itten aztán vot minden, Szent István, 2 hosszú esszé, rövidebb lett, mint a rövid, akkor Jézus feltámadt, de meghalt, Te is fiam Bluethoot, Magyarország Orbán korban. De összességébe azt mondta mindenki, hogy EZ! Idegen Nyelv! Jelöltje az angol, egyértelműen az új közép az emelt… EZ! Emelt szinten meg tanács: ne vezess részegen! Sajnos ezekről tudok csak nyilatkozni, én úgy érzem a matek amit még lehetne könnyíteni, nah.. Ott volt a legkevesebb jó élményünk. ”

A legtöbb szavazat a B jelöltre érkezett, tehát idén győzött a matekérettségi, mint nehéz vizsga. Hivatalosan is gratulálunk neki!

Főkép: MTI

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta