Az MCC „Hangot ad a tehetségnek” – Háromnapos fesztivál Esztergomban

Rovat

Megosztás

„Hangot adunk a tehetségnek” címmel mutatja be tehetséggondozó programjait és közösségi életét, valamint rendez izgalmas közéleti beszélgetéseket és színes könnyűzenei koncerteket a Mathias Corvinus Collegium (MCC). Az MCC Feszt augusztus 5–7. között lesz Esztergomban.

8 helyszínen, 6 színpadon lesznek programok, az egész esztergomi belváros megtelik élettel. Fellép többek között a Csík Zenekar, a Magashegyi Underground, a PASO, Tóth Vera, Kállay Saunders András, zenél Lotfi Begi és Dj Dominique is. Emellett az MCC Feszten a legismertebb magyar előadók és közéleti személyiségek olyan témákat vitatnak meg, mint a koronavírus-járvány, vagy a siker titka a top magyar vállalkozók szemszögéből.

A Kis Duna melletti Edu Sétányon bemutatkozik az MCC teljes képzési palettája, de vendégül látják partnerszervezeteinket is. Az MCC Feszt meghívottjai között szerepel a Semmelweis Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Corvinus HÖK, a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete vagy a Keresztény Roma Szakkollégiumok. A fesztivál nyitott és alapvetően ingyenes, ugyanakkor van lehetőség úgynevezett Pass vásárlására, amely számos kedvezményt (pl. belépés a Party Arénába, a Gran Camping és a Szent István strandfürdő díjmentes használata, ingyenes transzfer Esztergom vasútállomás–MCC Feszt között, csökkentett ár ételek/italok vásárlásakor) biztosít birtokosai számára.

Főkép: Sajtófotó

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta