Az ördög csábítja Lotfi Begit

Rovat

Megosztás

Tipikus piros overál, az a bizonyos Netflixes arcmaszk, mint amit A nagy pénzrablás című sorozatban láttunk, hazai celebjeink most igazán beöltöztek, jöjjön az álarcos kaland és a bankfosztás magyar módra!

Lotfi Begi, Kökény Attila és még sokan mások összeálltak egy igazán izgi dal erejéig, A nagy pénzrablás című videoklip totálisan a sorozat világát adja vissza. Persze tegyük hozzá, hogy elég viccesen néznek ki a szereplőknek beöltözött influencerek és énekesek, miközben hangszereken játszanak. Egy kicsit szürreális, nemigaz? Bella ciao, Bella ciao, Bella ciao, ciao, ciao, ismerős?

Kell egy csapat, programozó zsenik, oly sok táska, és már indulhat is a rablás! Fegyverek, az éj sötétje, a nagy kobakok, jelszavak és indul a buli! A hangszereket megszólaltató zenészek az egyenruhájukban királyul mutatnak, miközben ingatják a fejüket, mint egy koreográfiát teljesítve, zseniális! Burai is bele tartozik a körbe, a dalszöveg szerint annyira imádják egymást a tagok, ha valamelyikőjük elbukik, mindenki is elesik. A való életben ez ma már ritkaságnak számít, ti gondolkodtatok már hasonló dolgokon? Mennyi az esélye annak, ha a mai világban valaki rablásra szánja a fejét, nem kapják el?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta